Orele de odihna si liniste incep de la 22:00
Facem un singur party pe saptamana, de comun acord alegem ziua
Camerele sunt cu 3 si 4 locuri, participantii pot alege singuri distribuirea
Camerele cu 2 locuri se achizitioneaza suplimentar
Camerele private (single/ double) se pot solicita in functie de disponibilitate (100 euro/ week)
In prezent putem asigura transfer de la aeroport doar in cursul zilei de sambata (TFS)
BOOKING
Pentru a rezerva un loc in Suf Camp este nevoie de completarea unui formular de inscriere aflat pe website, acceptul la termeni si conditii participare + achitare avans.
Am luat la cunostinta urmatoarele:
– Locurile se ocupa in ordinea achitarii avansului. Nu pot fi blocate altfel, decat cazurile exceptionale, motiv pentru care trebuie contactata echipa Surfacademy.
– Avansul nu se returneaza decat in cazul in care se gaseste un alt inlocuitor pentru cel care nu mai poate participa. In cazul in care o persoana se retrage, in cel mai scurt timp, techipa Surfacademy trebuie anuntata pentru a demara procesul de cautare al unui inlocuitor.
– Diferenta de plata se achita cu cel tarziu 2 saptamani inainte de plecare. In cazul in care inscrierea ce se face cu mai putin de 2 saptamani de la plecare, suma trebuie achitata integral la inscriere.
SURF
Este un sport de actiune cu risc, practicat intr-un mediu permanent dinamic si imprevizibil. In urma neatentiei sau a lipsei de experienta, pe parcurs pot aparea accidente, motiv pentru care in orele de pregatire teoretica si practica, recomandam atentie sportita si prezenta la indicatiile instructorilor.
Am luat la cunostinta urmatoarele:
– Echipa SurfAcademy nu este responsabila pentru accidentele survenite in urma nerespectarii indicatiilor instructorilor.
– De fiecare data, la intrarea in apa este obligatoriu ca leash-ul de siguranta sa se monteze pe picior.
– Tinerea placii intre corp si valuri trebuie evitata.
– Placa nu trebuie lasata din mana decat in momentul in care aceasta nu pune in pericol alti rideri.
– Pentru avansarea in line-up, placa trebuie sa treaca peste valuri fara a o tine de leash, pot aparea accidente in zona mainilor si a degetelor.
– Cu cel putin 10 m inainte ca valul sa ajunga la mal se face oprirea din riding. Sariturile de pe placa in val, la apa mica sunt interzise pentru ca exista zone cu recif si formatiuni de piatra care pot produce lovituri in zona picioarelor.
– La indicatiile instructorilor zona de practica trebuie respectata ca atare. Exista modificari datorita curentilor sau a evolutiei mareei.
– Pentru a evita intinderi sau rupturi de muschi si ligamente, inainte de intrarea pe apa trebuie acordat timp pentru incalzirea corpului prin stretching si exercitii dedicate.
– In orele de curs se va mentine in permanenta contactul cu instructorii si ceilalti elevi.
– In zona de surf se pastreaza aceeasi pozitie fata de ceilalti participanti, practic, se sta pe aceeasi linie/ line-up cu ei.
– Inainte de a prinde un val, trebuie facuta asigurarea fata-spate si lateral pentru a evita ciocnirea cu alte persoane. Daca se intampla sa existe rideri cu prioritate pe acelasi val, se va renunta la riding.
CURS
Pentru siguranta studentilor surferi, orele de inceput ale cursurilor sunt alese de SurfAcademy Team. Acestea depind de conditiile meteo, oceanografice in functie de vant si maree.
Cursul este sustinut de o echipa de instructori acreditati care vor initia studentii in tainele acestui sport de actiune. Pentru orice informatii si detalii se vor contacta fara ezitare.
In functie de progresul tuturor, avem posibilitatea de a imparti cursantii in 2 grupe distincte cu instructori pentru fiecare nivel de progres.
Am luat la cunostinta urmatoarele:
– La inceputul saptamanii se stabilesc zilele si orele de curs. Pentru a nu retine grupul de la programul pre-stabilit, participantii trebuie sa se prezinte la timp.
– In zilele in care conditiile nu permit desfasurarea cursurilor din pricina conditiilor meteo si oceanografice, se organizeaza pe insula o excursie la unul din punctele de atractie, activitati optionale sau timp liber.
ECHIPAMENT
Fiecare persoana va primi costum de neopren si lycra pe care le va pastra pe toata durata camp-ului. Daca marimile nu se potrivesc, acestea pot fi schimbate la cerere.
Placa de surf se alege la recomandarea instructorului in functie de nivelul fiecaruia.
Am luat cunostinta urmatoarele:
– Uzura echipamentului de surf (placa, leash si neopren) este normala in masura in care se respecta conditiile de buna utilizare. In urmatoarele cazuri, folosirea neglijenta va atrage dupa sine extra-costuri: placa este lasata pe mal in apropierea valurilor si se pierde in ocean; placa prezinta uzuri si deformari la nivel de invelis sau chile survenite dintr-o purtare defectuasa pe recif sau pierte; neoprenul se rupe de suprafete taioase.
– Daca studentul surfer doreste sa faca surf cu o alta placa decat cea recomandata de instructor, pentru a pastra siguranta fata de ceilalti participanti se va indeparta de grup si va renunta la lycra de scoala. Placa se poate inlocui la cerere doar daca exista alte placi disponibile sau daca instructorul considera ca placa va ajuta la progresul elevului.
– Dupa fiecare curs, costumul de neopren si lycra se clatesc cu apa dulce fata-verso si se pun la uscat pe interior.
– La intrarea pe apa, pentru a ne recunoaste si diferentia de alte scoli este obligatoriu ca toti cursantii sa poarte lycra alba cu inscriptia scolii.
– Echipamentul de surf poate fi folosit in afara cursurilor si ramane la dispozitia fiecaruia pe toata durata saptamanii, fara extra-cost.
– In pauze si la sfarsitul cursului, placile de surf se depoziteaza pe plaja in locurile special desemnate.
– La finalul cursului, placile se spala de nisip si se transporta la masina de transport, la scoala, sau in camp.
– Placa se transporta sub brat, pe sold sau pe cap. In caz ca echipamentul este prea greu, se vor transporta in tandem cate 2 placi de catre 2 persoane, conform instructiunilor date de instuctori.
TRANSPORT
O masina este data in folosinta unui singur sofer, responsabil, care va raspunde pentru eventuale daune si amenzi ce nu sunt acoperite de asigurare. Daca altcineva va conduce in locul sau, pentru a tine seama de eventuale probleme, trebuie semnalat momentul de folosinta, perioada si persoana.
Am luat la cunostinta urmatoarele:
– Pentru a ajunge la plaja de surf, fiecarei masini ii se desemneaza la incept de saptamana cate 5 cursanti. Masina poate fi folosita si in afara cursurilor cu acordul tuturor celori 5 participanti. Se pot face permutari dintr-o masina in alta oricand, dar tinand cont de faptul ca valoarea combustibilului se imparte egal pentru toti cei care o folosesc.
– Masinile se vor conduce doar pe drumurile asfaltate.
– Masinile se vor inapoia cu aceeasi cantitate de combustibil cu care au fost preluate initial.
– Achizitionarea de combustibiliului survine in responsabilitatea cursantilor.
– Masinile trebuie pastrate curate, fara gunoaie si nisip.
– Parcarea se face doar in locurile special amenajate si in intervalele orare permis. Eventualele amenzi vor fi transmise responsabilului de masina.
AEROPORT
Transferurile de la si catre aeroporturile desemnate de catre organizatori, in intervale orare prestabilie sunt incluse in pretul initial. Pentru a verifica detalii de locatie si orar, va rugam inainte de achizitionarea biletelor de avion sa contactati SurfAcademy Team.
CAZARE
Camerele sunt de 2, 3 sau 4 persoane. Distributia pe camere se face la alegere in prima seara de Surf Camp. Pe cat posibil, incercam sa separam camerele de baieti si fete. Prioritate pentru camerele de 2 persoaneduble o au cuplurile.
La cazare avem prosoape, insa acestea nu pot fi luate la plaja.
Bucataria si unele bai sunt la comun. Trebuie respectata ordinea folosirii acestor spatii.
CURATENIE
– Gunoiul se sorteaza pe categorii: organic si anorganic.
– Bucataria trebuie mentinuta si pastrata curata pentru cei care isi doresc sa o foloseasca in prealabil.
– Spatiul de locuit trebuie mentinut curat si fara nisip. Inainte de a intra in vila picioarele trebuie clatite cu apa curata.