Perioada: 18 aprilie – 3 mai 2023

Pret: 1850 euro
*Pentru rezervare, este nevoie de achitarea unui avans de 600 euro pana pe 15 Aprilie.

Pachetul include:

 • Cazarea pe durata celor 15 nopti
 • Zborurile interne
 • Transportul intern intre locatii
 • 5 cursuri de surf cu echipament complet
 • Echipamentul de surf pentru practica in afara cursurilor de surf
 • Ghid de surf
 • Cursuri de yoga in Cusco si SUP yoga in Valea Sacra
 • Cursurile de SUP in Valea sacra
 • Intrarea la Macchu Picchu, si tur ghidat in ruine
 • Micul dejun in toate locatiile, 1 picnic traditional in Valea Sacra, 2 cine si 1 pranz in cabanele din jungla montana
 • Ghid pe parcursul intregii excursii

Pachetul NU include:

 • Zborurile Bucuresti – Lima – Bucuresti, aprox 750 eur
 • Mesele, aprox 300 USD
 • Transferurile de la aeroport si taxiuri, aprox 40 USD
 • Expeditia de 6 zile in jungla amazoniana de 5 nopti/6zile, 600 EUR
 • Activitatile optionale
 • Intrari la alte ruine in afara de Macchu Picchu
 • Ceremonii de vindecare, aprox 70 USD
 • Asigurarea medicala

*oferim gratuit consultanta pentru achizitionarea biletelor de avion

Rezerva

Pachetul de 1850 euro include:

 1. Cazarea este in camere duble/matrimoniale sau triple, cu bai proprii astfel: 4 nopti in Chicama pe faleza, la nivel de 3*; 3 nopti in Cusco in zona centrala, la nivel de 2*, 1 noapte in Ollantaytambo in zona centrala la nivel de 2*, 2 nopti in Aguas Calientes la nivel de 3*, in camere duble/matrimoniale sau triple cu dusuri comune impartite pe baieti si fete si toalete separate astfel: 2 nopti in Lima, la nivel de 2* si 2 nopti in cabane la retreat-ul Madre Selva din jungla montana, in camere de 2, 3 sau 4 persoane fara electricitate sau semnal gsm, si 1 noapte petrecuta in tranzit de 9 ore in autobuz cu cuseta special conceput pentru dormit.
 2. Avioane Trujillo – Cusco – Lima, la clasa economy, fara bagaj de cala, cu avioane Airbus A320 sau similare si locuri distribuite aleatoriu.
 3.  Transportul intern intre locatii, Bus de noapte tip cuseta, special conceput pentru dormit Lima – Trujillo, minivan privat Trujillo – Chicama – Trujillo, Cusco – Ollantaytambo, Ollantaytambo – Hidroelectrica, Hidroelectrica – Quillabamba, Masini private, Quillabamba – Madre Selva – Quillabamba, minivan privat Quillabamba – Cusco.
 4. Mese: Mic dejun in Lima, Chicama, Cusco, Ollantaytambo, Aguas Calientes, Madre Selva, 2 pranzuri si 2 cine in retreat-ul Madre Selva, un pranz traditional peruan in ziua de SUP.
 5. SURF: 5 cursuri pentru incepatori sau intermediari – 4 in Chicama la cel mai lung val din lume si 1 in Lima cu instructori, echipament complet si fotografii. Pentru intermediari echipamentul poate fi folosit si in afara cursurilor de surf, pentru antrenament.
 6. Ghid de surf pentru intermediari sau avansati.
 7. YOGA: cursuri intensive pentru incepatori sau avansati de Ashtanga Vinyasa Yoga la retreat-ul de yoga Inbound Yoga in Pisac, si tehnici conexe.
 8. Curs SUP si sesiune de SUP Yoga, tur SUP al lacului Piuray la 3800m altitudine, cel mai inalt spot de SUP din lume
 9. Intrare Macchu Picchu si tur ghidat in ruine
 10. Explorarea junglei montane cu opriri la cascade indepartate si arbori gigant, discutii spirituale si despre sanatate, vindecari cu shamani
 11. Vizite: Lima (capitala Peruana) – Chicama (cel mai lung val din lume) – Cusco (centrul cultural al populatiei Quechua si al traditiilor peruane pre Columbiene) , Ollantaytambo (ultima cetate Incasa cucerita de conquistadori), Aguas Calientes (Bai termale, statiune la baza muntelui Macchu Picchu), Machu Picchu (una dintre minunile lumii), Madre Selva (cabane in jungla montana)
 12. Ghid pe parcursul intregii calatorii
 13. Fotografii facute de ghid

Pachetul de 1850 euro NU include:

 1. Zborurile Bucuresti – Lima, costul aproximativ la clasa economy, fara bagaj de cala, cu o escala, si o durata de aprox 17 – 25 ore este 750 eur. Recomandam participantilor sa aduca cu ei un rucsac de aprox 40L deoarece bagajul de cala ingreuneaza deplasarea prin Peru.
 2. Mesele cu exceptia micului dejun si a 1 picnic traditional in Valea Sacra, 2 cine si 1 pranz in cabanele din jungla montana, costul aproximativ pentru cele 2 saptamani este de 300 USD
 3. Transferurile de la aeroport si taxiuri, costa aprox 40 USD de pers
 4. Expeditia de 6 zile in jungla amazoniana implica un extra cost de 600 de euro, cu toate activitatile si transporturile incluse, mesele incluse in afara de 1 mic dejun, 2 pranzuri si o cina
 5. Activitatile optionale
 6. Alte intrari la ruine in afara de Machu Picchu
 7. Ceremoniile de vindecare
 8. Asigurarea medicala

Activitati optionale:

 1. Terapii alternative, Ceremonie de vindecare cu Ayahuasca, planta medicinala sacra a popoarelor andine (aprox 70 usd), Terapie de vindecare vibrationala (aprox 35 usd), Intrari la ruinele incase Sacsayhuaman din Cusco (aprox 25 usd).
 2. Expeditie in Amazon (6 zile/ 5 nopti): Puerto Maldonado (capitala provinciei de jungla Madre de Dios) – . Include: Transport cu avionul Cusco-Pt Maldonado-Cusco, Transport cu 4×4, barca, deplasari Pt Maldonado-cabanele din jungla-Pt Maldonado, ghizi locali pentru plimbarile in jungla, Intrare in rezervatia nationala Tambopata, Cazare 1 noapte in Puerto Maldonado, 3 nopti in cabanele din jungla si 1 noapte in Lima; Mancare: mic dejunuri in Pt Maldonado si toate mesele in cabanele din jungla. Activititati: Observarea in habitatul natural a sute de papagali Macaw cand se hranesc cu argila la primiele raze de soare, cautare de Caimani pe timp de noapte, pescuit de Pirahna, Kayak pe raul Madre de Dios, tur ghidat in jungla de zi si de noapte cu observarea plantelor medicinale si comestibile, faunei si florei amazoniene, tur al unui lac unde se pot vedea o multime de animale salbatice, chiar si sarpele anaconda, tur cu barca in jurul orasului Pt Maldonado. Grup minim 5 participanti. Pret 800 eur/pers.
 3. Excursie cu barca in Chicama si snorkeling: interactiunea cu bogata fauna marina a zonei (delfini, lupi de mare, testoase gigant, pesti, etc) aprox 35 eur/pers, grup minim 5 participanti.
 4. Vizita la ruinele antice ale civilizaztiei Chimbu (pre-Incasa) cu capitala langa Trujillo: Huaca de la Luna si Huaca del Sol.

Echipa noastra

mkdf-team-image

Tiberiu Balica

Dom Presedinte / Surf Instructor

Pasionat de snowboard, am inceput sa fac surf din 2011 in Tenerife, Insulele Canare unde l-am cunoscut pe Dan Gheorghe alaturi de care am prins gustul valurilor, iar motivatia mea pentru a arata si altora ce inseamna bucuria surfing-ului este sa-i vad la fel de fericiti ca mine cand reusesc sa faca ce isi propun. Din 2012 am inceput sa predau cursuri de surf pe valul artificial de la Divertiland din Bucuresti, apoi am calatorit in cele mai frumoase locuri de surf din lume unde care am pus bazele organizarii excursiilor pe care le facem la SupAcademy Romania. Acum traiesc vara in Romania fiind instructor de surf si SUP, iar din septembrie urmaresc vara in jurul lumii invatand surf pe mine si pe altii, pana in luna mai. Viata ideala pentru mine e langa apa si cel mai bun lucru pe care pot sa-l fac este sa invat pe cineva sa se relaxeze, sa traiasca mai sanatos si sa se cunoasca mai bine.

mkdf-team-image

Christian ``Rasta``

Dom Coleg / Surf Instructor

Am 43 de ani iar pe placa de surf m-am urcat prima data la varsta de 16 ani. Motivatia mea este energia buna cu care ma incarc, starea de prezenta pe care o dobandesc pe placa de surf, linistea interioara si claritatea mentala. Sunt fericit ca pot sa ii invat surf si pe altii, transmitandu-le toate cunostintele mele, cum functioneaza si cat conteaza fiecare detaliu, petrecand in acelasi timp momente frumoase si placute pe mare.

Testimoniale

Ai Intrebari?


  Detalii

  Mai mult decat surf:

  Vom trece impreuna de la cel mai uscat la cel mai umed loc din lume, de la nivelul plajei pana la un pas montan de 4300 metri , dintr-un oras cu 30 milioane locuitori pana in jungla intr-un loc fara electricitate, ne vom plimba prin desert si pe sub paduri de banane si avocado.Vom cunoaste minuni facute de om si de natura, Un munte curcubeu la 5200m, o cultura straveche, vom trece prin multe contraste sociale, de relief, clima, altitudine, emotii produse de surf si yoga, care ne vor face sa plecam din America de Sud, reinventati.

  Durata:

  15 zile dedicate reinventarii, in luna aprilie, cand se termina sezonul ploios in jungla si e inca destul de cald la oceanul Pacific, cu posibilitatea extinderii cu inca 6 zile pentru o expeditie in jungla Amazonului.

  Locatia:

  6 locatii si mii de km parcursi cu avionul, autobuzul, van-ul si pe jos.

  Incepem in capitala Lima, unde facem un curs de surf, apoi spre minunea naturii: Chicama – cel mai lung val din lume, unde stam 4 zile facand surf, yoga si relaxandu-ne. Urmeaza Cusco – fosta capitala imperiala, Ollantaytambo – ultimul bastion incas cazut in fata spaniolilor, una dintre minunile lumii – Machu Picchu, si cabanele din jungla montana, unde facem yoga si avem posibilitatea sa cunoastem terapii antice de vindecare pentru o varietate de afectiuni. Pentru expeditia amazoniana vom adauga inca 6 zile de explorare a junglei amazoniene, in care vom vedea cea mai mare biodiversitate din lume.

  Surfing-ul:

  Cele 5 cursuri de surf vor avea loc in apa de 18-20 grade si vom utiliza costume de neopren de 3mm. Acestea vor avea loc in 2 locatii: in capitala Lima un singur curs de 2 ore, dupa care se poate ramane in ocean pentru practica, iar celelalte 4 cursuri, pe plaja de nisip din satul Chicama, in locul in care se formeaza cel mai lung val din lume. In Chicama cursurile dureaza de asemenea 2 ore, dar participantii pot ramane in apa oricat de mult doresc. De retinut ca in Chicama datorita conformatiei plajei si al curentilor oceanici, se formeaza un curent puternic de la nord la sud si deseori surferii sunt nevoiti sa iasa din apa si sa revina mergand pe plaja la locul in care au intrat. Nu recomandam folosirea serviciilor de taxi cu barcile cu motor din cauza poluarii pe care o aduc si a destabilizarii ordinii in lineup.

  Yoga:

  In fiecare postura ne simtim energia musculara si cream energie organica si meditatie profunda in timpul miscarilor cursive. Rezultatul acestei practici e constientizarea intregului nostru corp, cu principii fundamentale care creaza putere, vigoare, flexibilitate, si o profunda evolutie spirituala.

  Activitati Optionale:

  Avand in vedere itinerariul strict, singurele activitati optionale pot fi facute in zona Chicama – vizite la marile orase de pamant ale culturii preincase Moche-Chimbu, Tan Tan si Huaca del Sol/Huaca de la Luna, si in jungla montana participarea la ceremonii stravechi de vindecare.

  Conditii cazare:

  Vom sta in camere duble, matrimoniale sau triple, la nivelul de cel putin 2* – 3* stele european, cu mic dejun inclus. Doar in jungla montana – pentru doua nopti – vom sta in cabane cu paturi supraetajate, iar o noapte o vom petrece in drum cu un autobuz conceput special pentru dormit, cu cuseta.

  X