Perioada: 15-30 aprilie 2021

Pret: 1650 euro
*Pentru rezervare, este nevoie de achitarea unui avans de 600 euro pana pe 15 martie.

Pachetul include:

 • Cazarea
 • Zborurile interne
 • Transportul si transferurile interne
 • Cursurile
 • Echipamentul de surf
 • Cursurile de yoga
 • Cursurile de SUP
 • Intrarea la Machu Picchu
 • Unele mese de pranz si cina
 • Ghizi pe parcursul intregii excursii

Pachetul NU include:

 • Mesele
 • Zborurile internationale
 • Activitatile optionale
 • Alte intrari la ruine in afara de Machu Picchu
 • Ceremoniile de vindecare
 • Asigurarea medicala

Expeditia de 5 zile in jungla amazoniana implica un extra cost de 550 de euro si are toate activitatile incluse.

Pachetul de 1650 euro include:

 1. Zboruri interne: Lima-Cusco-Lima cu toate taxele inlcuse
 2. Transport intern complet si transferuri cu taxiuri, autobuze, vanuri si masini pe durata intregii excursii
 3. Cazare pe durata intregii excursii in hoteluri de 3-4 stele si 2 nopti la cabane in jungla
 4. Mese: Mic dejun zilnic, 2 pranzuri si 2 cine
 5. SURF: 5 cursuri pentru incepatori sau intermediari – 4 in Chicama la cel mai lung val din lume si 1 in Lima cu instructori, echipament complet si fotografii.
 6. YOGA: cursuri intensive pentru incepatori sau avansati de Ashtanga Vinyasa Yoga (unele dintre care cu marele maestru Chaytania), si tehnici conexe.
 7. Curs SUP si tur SUP al lacului Piuray la 3800m altitudine, cel mai inalt spot de SUP din lume
 8. Intrare Machu Picchu si tur ghidat
 9. Explorarea junglei cu opriri la cascade indepartate si arbori gigant
 10. Vizite: Lima (capitala Peruana) – Chicama (cel mai lung val din lume) – Cusco (centrul spiritual Peruan) , Ollantaytambo (ultima cetate Incasa), Aguas Calientes (Bai termale), Machu Picchu (una dintre minunile lumii), Madre Selva (cabane de jungla si jungla montana)
 11. Ghizi pe parcursul intregii calatorii

Pachetul de 1650 euro NU include:

 1. Mesele
 2. Zborurile internationale
 3. Bagajele de cala la zboruri. Recomandam participantilor sa aduca cu ei un rucsac de aprox 40L deoarece bagajul de cala ingreuneaza deplasarea prin Peru.
 4. Activitatile optionale
 5. Alte intrari la ruine in afara de Machu Picchu
 6. Ceremoniile de vindecare
 7. Asigurarea medicala

Activitati optionale:

 1. Terapii alternative, Ceremonie de vindecare cu Ayahuasca, planta medicinala sacra a popoarelor andine (aprox 70 usd), Terapie de vindecare vibrationala (35 usd), Intrari la ruinele Inca (aprox 25 usd), Inca Trail (aprox 600 usd), Catarari (50 usd).
 2. Expeditie Amazoniana (6 zile/ 5 nopti): Puerto Maldonado (capitala provinciei de jungla Madre de Dios) – Cabane in jungla (rezervatia naturala Tambopata). Include: Transport cu autobuz Cusco-Pt Maldonado-Cusco, Transport cu 4×4, barca, deplasari Pt Maldonado-cabanele din jungla-Pt Maldonado, ghizi locali pentru plimbarile in jungla, Intrare in rezervatia nationala Tambopata, Cazare 2 nopti in Pt Maldonado si 3 nopti in cabanele din jungla; Mancare: 2 mic dejunuri in Pt Maldonado si toate mesele in cabanele din jungla. Activititati: Observarea in habitatul natural a sute de papagali Macaw cand se hranesc cu argila, cautare de Caimani, pescuit de Pirahna, Kayak pe rau, tur ghidat in jungla cu observarea plantelor medicinale si comestibile, a insectelor si a materialelor de constructie, vizita la o familie nativa din jungla, tur al unui lac unde se pot vedea o multime de animale salbatice, chiar si sarpele anaconda, tur cu barca in jurul orasului Pt Maldonado. Grup minim 5 exploratori. Pret 550 eur/pers
 3. Excursie cu barca in Chicama si snorkeling: interactiunea cu bogata fauna marina a zonei (delfini, lupi de mare, testoase gigant, pesti, etc) aprox 35 eur/pers.
 4. Vizita la ruinele antice ale civilizaztiei Chimbu (pre-Incasa) cu capitala langa Trujillo: Huaca de la Luna si Huaca del Sol.

Echipa noastra

mkdf-team-image

Tiberiu Balica

Dom Presedinte / Surf Instructor

Pasionat de snowboard, am inceput sa fac surf din 2011 in Tenerife, Insulele Canare unde l-am cunoscut pe Dan Gheorghe alaturi de care am prins gustul valurilor, iar motivatia mea pentru a arata si altora ce inseamna bucuria surfing-ului este sa-i vad la fel de fericiti ca mine cand reusesc sa faca ce isi propun. Din 2012 am inceput sa predau cursuri de surf pe valul artificial de la Divertiland din Bucuresti, apoi am calatorit in cele mai frumoase locuri de surf din lume unde care am pus bazele organizarii excursiilor pe care le facem la SupAcademy Romania. Acum traiesc vara in Romania fiind instructor de surf si SUP, iar din septembrie urmaresc vara in jurul lumii invatand surf pe mine si pe altii, pana in luna mai. Viata ideala pentru mine e langa apa si cel mai bun lucru pe care pot sa-l fac este sa invat pe cineva sa se relaxeze, sa traiasca mai sanatos si sa se cunoasca mai bine.

mkdf-team-image

Christian ``Rasta``

Dom Coleg / Surf Instructor

Am 43 de ani iar pe placa de surf m-am urcat prima data la varsta de 16 ani. Motivatia mea este energia buna cu care ma incarc, starea de prezenta pe care o dobandesc pe placa de surf, linistea interioara si claritatea mentala. Sunt fericit ca pot sa ii invat surf si pe altii, transmitandu-le toate cunostintele mele, cum functioneaza si cat conteaza fiecare detaliu, petrecand in acelasi timp momente frumoase si placute pe mare.

Testimoniale

Ai Intrebari?
  La pretul vacantei se va adauga pretul biletului de avion + un comision de 20 euro


  Detalii

  Mai mult decat surf:

  Vom trece impreuna de la cel mai uscat la cel mai umed loc din lume, de la nivelul plajei pana la un pas montan de 4300 metri , dintr-un oras cu 30 milioane locuitori pana in jungla intr-un loc fara electricitate, ne vom plimba prin desert si pe sub paduri de banane si avocado.Vom cunoaste minuni facute de om si de natura, o cultura straveche, vom trece prin multe contraste sociale, de relief, clima, altitudine, emotii produse de surf si yoga, care ne vor face sa plecam din America de Sud, reinventati.

  Durata:

  2 saptamani dedicate reinventarii tale. Plecam la jumatatea lunii aprilie, cu posibilitatea extinderii cu inca 5 zile pentru o expeditie in jungla Amazonului.

  Locatia:

  6 locatii si mii de km parcursi cu avionul, autobuzul, van-ul si pe jos.

  Incepem in capitala Lima, unde facem un curs de surf, apoi spre minunea naturii: Chicama – cel mai lung val din lume, unde stam 4 zile facand surf, yoga si relaxandu-ne. Urmeaza Cusco – fosta capitala imperiala, Ollantaytambo – ultimul bastion incas cazut in fata spaniolilor, una dintre minunile lumii – Machu Picchu, si cabanele din jungla montana, unde facem yoga si avem posibilitatea sa cunoastem terapii antice de vindecare pentru o varietate de afectiuni. Pentru expeditia amazoniana vom adauga inca 6 zile de explorare a junglei amazoniene, in care vom vedea cea mai mare biodiversitate din lume.

  Surfing-ul:

  Cele 5 cursuri de surf vor avea loc in apa de 18-20 grade si vom utiliza costume de neopren de 3mm. Acestea vor avea loc in 2 locatii: in capitala Lima un singur curs de 2 ore, dupa care se poate ramane in ocean pentru practica, iar celelalte 4 cursuri, pe plaja de nisip din satul Chicama, in locul in care se formeaza cel mai lung val din lume. In Chicama cursurile dureaza de asemenea 2 ore, dar participantii pot ramane in apa oricat de mult doresc. De retinut ca in Chicama datorita conformatiei plajei si al curentilor oceanici, se formeaza un curent puternic de la nord la sud si deseori surferii sunt nevoiti sa iasa din apa si sa revina mergand pe plaja la locul in care au intrat. Nu recomandam folosirea serviciilor de taxi cu barcile cu motor din cauza poluarii pe care o aduc si a destabilizarii ordinii in lineup.

  Yoga:

  In fiecare postura ne simtim energia musculara si cream energie organica si meditatie profunda in timpul miscarilor cursive. Rezultatul acestei practici e constientizarea intregului nostru corp, cu principii fundamentale care creaza putere, vigoare, flexibilitate, si o profunda evolutie spirituala.

  Activitati Optionale:

  Avand in vedere itinerariul strict, singurele activitati optionale pot fi facute in zona Chicama – vizite la marile orase de pamant ale culturii preincase Moche-Chimbu, Tan Tan si Huaca del Sol/Huaca de la Luna, si in jungla montana participarea la ceremonii stravechi de vindecare.

  Conditii cazare:

  Vom sta in camere duble, matrimoniale sau triple, la nivelul de cel putin 3 stele european, cu mic dejun inclus. Doar in jungla montana – pentru doua nopti – vom sta in cabane cu paturi supraetajate.

 • Română
 • English
 • X