Cand: Se poate organiza oricand pentru grup de minim 6 persoane.

Urmatoarea tura: Se poate organiza oricand pentru grup de minim 6 persoane.

Pret: 180lei / persoana
*Pentru grupuri de minim 4 persoane si pentru fosti participanti la taberele si excursiile de surf pretul este 150lei / persoana. Rezervarea este nerambursabila, cu exceptia a 2 motive: aspecte legate de Covid-19 sau iesirea e anulata de noi.

Rezervari: Puteti face o rezervare prin completarea formularului de inscriere click aici sau pe numarul de WhatsApp 0753 259 333

Pachetul include:

  • Echipament complet (placa, pagaie, vesta salvare, leash)
  • Neopren pentru vreme rece
  • Instructaj SUP
  • Ghidaj SUP
  • Logistica
  • Poze

Descriere:

River SUP este un sport destinat entuziastilor de actiune si descoperire de locuri noi. Iesirile se pot practicata fara probleme in zilele ploaiase de primivara, atunci cand verdele vegetatie este la apogeu, sau toamna tarziu, cand multitudinea de culori pare un filtru ireal. Traseul de pe cursul raului Neajlov este recomandat pentru intiere in acest sport deoarece are doar 5km (pe directia de curgere), latime generoasa si este lipsit de obstacole periculoase.

Transport:

Se poate asigura optional in limita locurilor disponible, pretul fiind 50lei de persoana.

Disponibilitate:

Avem doar 15 locuri libere si putem tine tura cu minim 6 participanti.

Detalii suplimentare:

Intreaga experienta dureaza in jur de 2-3 ore, punctul de start al traseului fiind localitatea Comana, iar finalul la aproximativ 5 km in aval, returul fiind inclus in logistica turei.

Rezerva

Testimoniale

Ai Intrebari?    X