Perioada: Oricand avem prognoza de valuri

Pretul sesiunii: 250lei / persoana

Cum aflu cand avem prognoza de valuri? Avem grup wapp unde anunțăm de valuri la Marea Neagră și ne organizăm pentru deplasare și curs. Poți face CLICK AICI pentru a intra pe grup.

Unde: Cursurile se surf se desfasoara cu precadere in Constanta, 2 Mai, Vama Veche sau Eforie Nord.

Durata: 2 ore
Rezervari: Puteti face rezervari pe numarul de WhatsApp 0753 259 333
Pachetul include:

 • curs teoretic intiere
 • curs practic in Marea Neagra
 • costum de neopren si licra
 • placa de surf
 • poze

Cum se participa la cursul de surf:

 • Prognoza de valuri se comunica pe grupul de WhatsApp “Marea Neagra SurfAcademy” cu 2 – 4 zile in avans, pentru ca valurile bune la Marea Neagra sunt aleatorii, aceste zile pot fi si zile lucratoare si weekend-uri.
 • Anuntam pe grup ca se pot face inscrieri si incepem rezervarea locurilor disponibile.
 • Stabilim ora si locul de intalnire in functie de prognoza, dar se poate astepta la fata locului momentul propice de a intra in apa din cauza fluctuatiei conditiilor Marii Negre.
 • Ne schimbam in neoprene, incepem cu un curs teoretic pe plaja pentru invatarea regulilor de siguranta a posturilor si tehnicilor de paddling (inot cu placa sub burta), prinderea valurilor, take-off (tranzitia de pe burta in picioare), sau daca deja ai experienta, virajele, eticheta surfing-ului (reguli de bun simt si respect in lineup).
Rezerva

Valurile de la Mare Neagra:

Marea Neagra are o suprafata foarte mica in comparatie cu cea a oceanelor iar prognozele se pot modifica cu usurinta. De aceea, daca vreti sa aveti o experienta frumoasa de surf aici, va trebui sa veniti pregatiti sa asteptam pe plaja momentul optim pentru inceperea cursului, sau chiar sa schimbam locatia. Trebuie sa ne adaptam programul la natura mai mult decat o facem la ocean pentru ca ne lipseste in primul rand fenomenul mareei, iar dimensiunea furtunilor generatoare de valuri sunt preponderent reduse.

Echipa noastra

mkdf-team-image

Tiberiu Balica

Dom Presedinte / Surf Instructor

Pasionat de snowboard, am inceput sa fac surf din 2011 in Tenerife, Insulele Canare unde l-am cunoscut pe Dan Gheorghe alaturi de care am prins gustul valurilor, iar motivatia mea pentru a arata si altora ce inseamna bucuria surfing-ului este sa-i vad la fel de fericiti ca mine cand reusesc sa faca ce isi propun. Din 2012 am inceput sa predau cursuri de surf pe valul artificial de la Divertiland din Bucuresti, apoi am calatorit in cele mai frumoase locuri de surf din lume unde care am pus bazele organizarii excursiilor pe care le facem la SupAcademy Romania. Acum traiesc vara in Romania fiind instructor de surf si SUP, iar din septembrie urmaresc vara in jurul lumii invatand surf pe mine si pe altii, pana in luna mai. Viata ideala pentru mine e langa apa si cel mai bun lucru pe care pot sa-l fac este sa invat pe cineva sa se relaxeze, sa traiasca mai sanatos si sa se cunoasca mai bine.

Testimoniale

Ai Intrebari?  X