Data: 24 August, 2024

Locatie: Expirat, Vama Veche (vezi Harta)

Este pentru tine daca:

 • Iti place Stand Up Paddle, vrei sa cunosti alti oameni pasionati de acest sport si pe cei mai buni practicanti din tara.
 • Vrei să te distrezi o zi in Vama, intr-o atmosfera de competitie si surf.
 • Vrei sa castigi excursii la surf si SUP in tara si in strainatate.
 • Vrei sa participi la cea mai mare competitie de SUP Race din Romania, alaturi de cea mai mare comunitate de amatori si profesionisti stransa in acelasi loc.
 • Vrei sa faci Stand Up Paddle in Marea Neagra.

Inscrieri:
Pentru inscriere si mai multe detalii despre Sunrace XI – SUP Open 2024, trimite un email pe adresa board@supacademy.ro si sau un telefon la nr. 0753.259.333

Inscriere Concurs

Stand UP Paddle

Sunrace SUP Open – Cea mai mare competitie de SUP Race din Romania

Din 2013 organizam primul concurs de SUP din Romania, SunRace Open. In primii 4 ani l-am organizat impreuna cu H2o la plaja H2O Mamaia, in 2017 la plaja Audi din Mamaia, in 2018 la Wego Kite in Constanta, iar apoi l-am mutat in Vama Veche incercand sa venim cu el mai aproape de participanti. Fiind Open, poate participa oricine are deja pregatirea de baza la SUP, iar in functie de lungimea placii va depinde si categoria eligibila, conform Regulamentului.

Concursul este de tip de Sea Race:

 • o proba de anduranta (long distance) cu plecare de pe plaja, si intoarcerea la finish in acelasi loc dupa parcurgerea unui numar de ture de balize.
 • o proba tehnica (technical race) cu plecare de pe plaja si intoarcere tot pe plaja in urma parcurgerii traseului tehnic special desemnat printre balize.

Cursa pe mare (Sea Race) imbina toate aptitudinile unui practicant de SUP: echilibru, putere, sprint, si surf.

Concursul se desfasoara pe categorii in functie de numarul de participanti de la fiecare dintre ele: Juniori Baieti, juniori Fete, Amatori Baieti, Amatori Fete, Pro Baieti, Pro Fete pentru cursa de distanta, iar pentru cea tehnica pot participa doar profesionisti.

Inscrierile se pot face la fata locului, sau online iar pentru cei care nu au echipament de SUP,  putem pune la dispozitie echipamentul nostru care consta in boarduri, pagai, leash-uri si veste, pentru suma de 50 Ron.

Citeste regulamentul

Testimoniale

Formular inscriere


  Detalii

  X