Termeni si conditii

 / Termeni si conditii

Prin folosirea serviciului web www.supacademy.ro utilizatorul declară ca este de acord cu termenii și condițiile listate mai jos. Vă rugăm citiți cu atenție și dacă nu sunteți de acord cu ceva din conținut vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact sau sa ne sunati înainte de a întreprinde orice acțiune de natură comercială. Utailizarea site-ului făra acceptul termenilor și condițiilor de mai jos este strict interzisă. Vă mulțumim! SupAcademy  marcă înregistrată cu adresa web www.supacademy.ro este un portal de promovare a serviciilor și produselor operate de SURF TRIP INTERNATIONAL S.R.L.

 1. Comenzi

Atunci când plasați o comandă pe acest site, vi se poate cere să furnizați numele, o adresă de email și un număr de telefon. Orice comandă pe care ne-o plasați este condiționată de disponibilitatea produselor și de acceptul nostru. În cazul unei comenzi online, vă vom trimite o confirmare a primirii mesajului prin email. Această confirmare email va fi produsă în mod automat, astfel veți obține confirmarea detaliilor comenzilor dumneavoastră. În cazul în care un detaliu este incorect, trebuie să ne informați imediat cu privire la acesta. Faptul că ați primit o confirmare automată nu înseamnă neapărat că vom fi capabili să onorăm comanda. Odată ce am trimis emailul de confirmare, vom verifica disponibilitatea și capacitatea de livrare a produsului respectiv. Dacă detaliile comenzii sunt corecte, comanda va fi confirmată printr-un mesaj email sau telefonic.

 1. Plata si Prețuri produse

Prin utilizarea portalului www.supacademy.ro, utilizatorul înțelege că va comanda produse și servicii  direct de la magazinul SupAcademy, de unde va primi inclusiv factură fiscală. Orice solicitare de returnare a sumelor plătite aferente comenzilor va fi adresată direct magazinului SupAcademy fără excepție. 

Toate prețurile listate pe site sunt corecte la momentul publicării, cu toate acestea ne rezervăm dreptul de a le modifica în viitor. Prețurile includ toate taxele. Ne rezervăm, de asemenea, și dreptul de a modifica produsele și serviciile disponibile spre vânzare pe site și de a opri listarea produselor fără o notificare prealabilă.

Magazinul SupAcademy este răspunzător pentru actualizarea prețurilor pe site-ul www.supacademy.ro. În cazul în care prețul listat nu este unul actual și magazinul ne aduce la cunoștință după plasarea comenzii, vă vom contacta pentru a vă informa cu privire la diferența de preț și aveți opțiunea de a renunța la comandă.

Dacă alegeți plata online, aceasta va trebui efectuată înaintea livrării produselor. Pentru a se asigura un sistem securizat de cumpărături online, detaliile cardului dumneavoastră de debit/credit vor fi criptate pentru a preveni posibilitatea de a fi interceptate de către terțe persoane. De asemenea, banca dumneavoastră emitentă a cardului al cărui posesor sunteți poate efectua controale de securitate și vă poate confirma plasarea comenzii. Procesatorul de plăți contractat de magazinul SupAcademy nu efectuează conversie valutară.

Toate prețurile sunt în RON.

 Plățile online sunt procesate de către  MobilPay, produs al companiei NETOPIA Payments SRL.

 

 1. Informații și reclamații

În cazul în care vom solicita informații de la dumneavoastră pentru a asigura livrarea serviciilor sunteți de acord să ne furnizați informații corecte și complete. Dumneavoastră ne autorizați să folosim, să stocăm sau să procesăm informații personale, în scopul de a oferi livrarea bunurilor și serviciilor și pentru serviciile de marketing și în scopuri de control. Astfel se pot dezvălui anumite informații personale unor terțe părți selectate în cazul în care considerăm că serviciile acestor terțe părți pot fi de interes pentru dumneavoastră sau în cazul în care acest lucru este cerut de lege sau în scopul asigurării livrării de bunuri și servicii. Aveți dreptul de a solicita o copie a informațiilor personale pe care le deținem de la dumneavoastră. Vă rugăm să ne contactați dacă doriți să solicitați aceste informații.

Orice reclamație referitoare la produsele sau serviciile livrate se face pe email la adresa board@supacademy.ro. Promitem să răspundem în maxim 2 zile lucrătoare. Așteptăm inclusiv sugestiile voastre precum și problemele (bug-urile) întâmpinate.

 

 1. Notificări finale

Ne-am asigurat că informațiile disponibile pe website sunt corecte și fără erori. Ne cerem scuze pentru eventualele erori sau omisiuni care ar putea apărea. Nu putem garanta că utilizarea site-ului va fi fără erori sau potrivit scopului în timp util, defectele vor fi corectate sau serverele sunt lipsite de viruși sau de asemenea nu putem garanta întreaga funcționalitate, acuratețea și fiabilitatea site-ului și nu oferim nicio garanție, expresă sau implicită în legătură cu îndeplinirea obiectivului sau corectitudinii. Prin acceptarea acestor termeni de utilizare, dumneavoastră sunteți de acord să ne scutiți de orice răspundere care rezultă din utilizarea informațiilor de la terțe părți sau din utilizarea oricărei terțe părți a website-ului.

Nu suntem răspunzători de orice datorie față de dumneavoastră pentru furnizarea de produse și servicii decât în măsura permisă de legislația aplicată, iar faptul ca unele produse sunt disponibile la achiziție online nu garantează că poate fi efectuată o livrare pentru ele. Ne rezervăm dreptul ca la orice moment să anulăm o comandă ce din diverse motive nu poate fi livrată, iar răspunderea noastră este limitată la contravaloarea comenzii. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele întârzieri, erori, omisiuni sau pierderi de informații transmise, viruși sau alte programe distructive transmise calculatorului personal prin intermediul site-ului nostru.

Nu vom fi trași la răspundere pentru orice eșec sau întârziere în executarea serviciilor sau furnizarea produselor în cazul în care apar probleme ca urmare a oricărui act sau omisiune, care este în afara controlului nostru, precum evenimente inevitabile sau acțiuni ale părților terțe.

Ne-am luat toate măsurile rezonabile pentru a preveni frauda pe internet și pentru a asigura că toate datele colectate de la dumneavoastră sunt stocate în siguranță pe cât posibil. Cu toate acestea, nu putem fi trași la răspundere în cazul extrem de abuz al serverelor noastre securizate sau cele ale terților.

Termenii și Condițiile listate pot fi modificate în orice moment fără o eventuală notificare. Termenii și condițiile împreună cu politica de confidențialitate, orice formular de plată și instrucțiunile de plata constituie întregul acord între părți. Niciun alt termen exprimat sau implicit nu ar trebui să facă parte din acest acord. În cazul unui conflict între termenii și condițiile și orice alt termen sau altă prevedere de pe site, acești termeni și condiții vor prevala.

Dacă orice termen sau condiție ale acordului nostru vor fi considerate invalide, ilegale sau inaplicabile, părțile convin ca respectivele termene sau condiții să fie eliminate, iar acordul va rămâne în vigoare fără acestea.

Acești termeni și condiții și acordul nostru vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România. Părțile la prezentul regulament se supun jurisdicției exclusive ale instanțelor din România.

Nicio întârziere sau eșec din partea noastră pentru a asigura respectarea drepturilor sau a remedierilor în temeiul acordului va constitui o renunțare din partea noastră a unor astfel de drepturi sau remedieri, exceptând faptul în care derogarea este confirmată în scris. Acești termeni și condiții și un contract (și toate obligațiile noncontractuale care decurg din sau sunt în legătură cu acestea) vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România. Ambele părți se supun jurisdicției non-exclusiviste instanțelor din România. Toate relațiile, corespondența și contactele dintre părți trebuie efectuate în limba română.

 

GENERALITATI:

Reguli de siguranta la activitati:

-Surfing-ul si coborarea pe munte cu Bicicleta (MTB) sunt sporturi extreme, practicate intr-un mediu permanent dinamic si uneori puternic cum este oceanul, sau muntele asadar pot aparea accidente in urma neatentiei sau a lipsei de atentie distributiva. Astfel pe durata cursurilor sau excursiilor e necesara atentia permanenta la indicatiile instructorilor si a ghizilor la pregatirea teoretica si din timpul activitatilor, pastrarea culoarului de surf desemnat inainte de cursuri, incetinirea vitezei de coborare cu bicicleta, 

-Echipa SurfAcademy nu este responsabila pentru accidentele survenite in urma  neascultarii indicatiilor instructorilor. Mentinerea participantilor in zona culoarului de surf sau pe traseele ghidate de bicicleta sau de trekking nu este responsabilitatea ghidului daca acestia nu sunt atenti la indicatiile oferite si nu stau grupati alaturi de ghid.

-trebuie montat leash-ul de siguranta de fiecare data cand se intra in apa.

-nu se tine placa intre tine  si valurile care se apropie.

-nu se lasa placa din mana decat daca esti  sigur ca aceasta nu pune in pericol alte persoane din apa (surferi sau inotatori)

-Se pastreaza zona de practica acolo unde va indica instructorii (aceasta se poate modifica pe durata cursului datorita curentilor sau a evolutiei mareei, daca esti purtat de curent in afara acesteia trebuie sa iesi pe mal, sa mergei pe jos pana in dreptul culoarului de surf si sa intri din nou pe acolo)

-Se acorda importanta incalzirii si stretching-ului inainte de activitati, dar si stretching-ul de dupa activitati. 

-Trebuie mentinuta in permanenta atentia la instructori si ceilalti participanti in zona de surf si pe traseele de hiking, MTB si caiac. Pe trasee nu trebuie sa va aventurati in afara rutelor indicate de ghid, daca trebuie sa opriti pentru nevoi fiziologice sau alte necesitati, trebuie sa anuntati ghidul. Iesirea din traseele indicate de ghid poate aduce consecinte grave, in zona rutei de caiac avem posibilitatea intersectarii cu vapoare mari, pe rutele de trekking si MTB sunt pietre foarte ascutite sau alunecoase in afara cararilor, iar la surf pericolele le pot consitui cursantii altor scoli de surf sau reciful.

-in zona de surf nu trebuie sa luata pozitie in fata altori participanti de la scoala noastra sau de la alte scoli, trebuie sa stati pe aceeasi linie/rand cu ei, cu spatiu de 1,5m – 2m intre

-cand incercati sa luati un val, uitati-va inainte in spate sa nu fie luat deja de altcineva care va poate lovi cu placa

-cand incercati sa luati un val, daca vedeti alti elevi in fata voastra trebuie sa-i atentionati sa se fereasca

 

Anulari, Reprogramari, Returnari de bani

Daca o activitate achizitionata se anuleaza sau se reprogrameaza din cauza neindeplinirii conditiilor de grup minim sau a conditiilor meteo, participantii care au achitat rezervarea pot cere returnarea banilor, sau pot opta pentru reprogramarea facuta de noi.

Daca este achizitionat un pachet de activitati (ex. Cursuri de surf) si in cadrul programului respectiv reprogramam activitatea, participantilor care au achitat rezervarea nu li se returneaza banii pe acea activitate, ei vor trebui sa participe la momentul reprogramarii. 

Daca este achizitionat un pachet de activitati si o activitate nu se poate face din cauza conditiilor meteo iar noi organizam alta activitate similara, (ex Curs de surfskate sau plimbare cu SUP-ul in loc de cursul de surf), participantii pot face aceasta activitate inlocuitoare fie pot astepta pana cand organizam urmatoarea activitate aferenta pachetului.

 

 

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE PRIVIND ACTIVITĂȚILE DESFĂȘURATE DE CĂTRE SURF TRIP INTERNATION S.R.L. CU DURATA MAI MICA DE O ZI

Desfășurarea activităților de o va fi organizată de către Societatea SURF TRIP INTERNATIONAL S.R.L., cu sediul în Bucureşti, Sectorul 2, str. Viesparilor, nr. 36, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub numărul J40/9517/2020, având CUI 42891007, cont bancar RO73INGB0000999911136652, deschis la ING Bank, nr. de telefon: 0756046099, adresa de e-mail: board@supacademy.ro, titulară a Licenţei de turism nr. 2363/01.03.2021, reprezentată prin Tiberiu Costel Balica, în calitate de agenție de turism organizatoare, denumită în continuare Agenţia

În acest sens:

 • Agenția se obligă să organizeze și să asigure buna desfășurare a activitității de [nume activitate preluat automat din site] in care sunt incluse  [descriere preluata automat din site], activitate ce va fi oferită contra cost.
 • În vederea participării la activitate, Participantul va trebui să fie prezent in ziua si la ora stabilita in comunicarea cu Agentia.
 • Activitatea va avea o durată aproximativa de [valoare preluata automat din site] ore.
 • Participantul va avea asupra lui următoarele: [date preluate automat din site].

 

 • PREȚUL ȘI MODALITĂȚILE DE PLATĂ
 1. Ca o contravaloare a serviciilor prestate de către Agenție în favoarea Participantului, Participantul se obligă să plătească un preț în cuantum de [preluat automat din site].
 2. Plata prețului se va face în EURO sau RON la cursul echivalent de 5 lei per euro, în numerar sau cu cardul.
 3. În cazul în care se optează pentru plata în numerar, Participantul la activitate va plăti la locul desfășurării activității.

 

 • DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE PĂRȚILOR
 • AGENȚIA:
 1. Va pune la dispoziție Participantului echipamentul necesar în funcție de specificul activității, aflat în bună stare de funcționare, în vederea desfășurării activității în condiții de siguranță. În cazul anumitor activități, Participantul are obligația de a își folosi propriul său echipament, situație în care va fi informat în prealabil de acest aspect de către Agenție.
 2. Va respecta întocmai orarul specific fiecărei activități referitor la orele de plecare și la durata activității și va informa de îndată Participantul în cazul intervenirii unor modificări în vederea identificării măsurilor de remediere.
 3. Se obligă ca serviciile să fie prestate doar de către persoane specializate și cu experiență în domeniu.
 4. Aduce de îndată la cunoștința PARTICIPANTULUI orice imposibilitate, modificare sau întârziere a desfășurării acitivității, urmând să comunice Participantului măsurile ce se impun a fi luate în vederea desfășurării activității în condiții normale, în măsura în care acest lucru este posibil. 
 5. Aduce la cunostinta participantului cu cel putin 24 de ore inainte de inceperea activitatii, cazul in care conditiile meteo aferente prognozelor nu permit desfasurarea activitatii (vant mai puternic de 15 noduri, ploi torentiale si cu descarcari electrice), sau grupul minim de Participanti nu s-a intrunit, situatie in care poate returna banii de rezervare catre Participant sau poate reprograma activitatea in alta zi.
 6. In cazul in care conditiile meteo sunt incerte conform prognozelor, Agentia poate amana decizia suspendarii  sau a derularii activitatii cu pana la 30 de min dupa ora de incepere stabilita in prealabil cu Participantul.
 7. Agentia nu este raspunzatoare pentru eventuale daune suferite de Participant in cazul in care acesta nu respecta intocmai indicatiile ghidului cu privire la viteza de deplasare, tehnica, folosirea echipamentului si ruta pe care acesta se deplaseaza sau daca Participantul se afla sub influenta alcoolului sau a substantelor psihotrope.
 8. Agentia poate refuza Participantului accesul la Activitate daca acesta este sub influenta alcoolului sau a altor substante psihotrope sau acesta nu are un comportament ce permite desfasurarea Activitatii in conditii normale.
 9. Activitatile outdoor pot incepe pe orice conditii meteo atata timp cat acestea nu pun in pericol sanatatea participantilor, cum sunt ploile torentiale, descarcarile electrice, si vantul mai mare de 15 noduri. In cazul in care conditiile meteo se deterioreaza dupa startul Activitatii in conditii nefavorabile, Participantul trebuie sa se apropie de urgenta de cel mai apropiat ghid si sa ii asculte instructiunile.
 • PARTICIPANTUL:
 1. Achită prețul în condițiile prevăzute în acest Contract.
 2. Respectă indicațiile și instrucțiunile oferite de personalul specializat al Agenției și înțelege faptul că în cazul în care suferă vreun prejudiciu, urmare a nerespectării indicațiilor și instrucțiunilor primite, Agenția nu este răspunzătoare de repararea acestuia.
 3. Va fi prezent la data,  în locul și la ora stabilite in comunicarea cu Agentia dupa rezervarea Activitatii.
 4. Permite folosirea de către Agenție a fotografiilor sau filmărilor video care conțin imaginea sa în vederea realizării de materiale publicitare care să promoveze imaginea Agenției.
 5. Anunță de îndată Agenția în cazul descoperirii vreunei defecțiuni în modul de funcționare a echipamentului primit în vederea remedierii acesteia.
 6. Răspunde pentru orice defecțiune directă sau indirectă a utilizării necorespunzătoare a echipamentului.
 7. Anunță de îndată Agenția, cu cel puțin 5 zile înainte de desfășurarea activității, în cazul imposibilității de a mai participa la activitate, urmând ca eventuala restituire a sumei plătite cu titlu de preț să se efectueze în conformitate cu Politica de anulare prezentă pe site-ul Agenției.
 • FORȚA MAJORĂ
 1. Părțile sunt exonerate de orice responsabilitate pentru neîndeplinirea parțială sau totală a obligațiilor contractate, în cazul în care părțile sunt sub efectul forței majore.
 2. Forța majoră se consideră un eveniment exterior și insurmontabil, aflat dincolo de puterea de control a oricăreia dintre părți, care face imposibilă sau întârzie îndeplinirea de către oricare dintre părți a obligațiilor sale contractuale, astfel cum aceasta este definită de Codul Civil român. Forța majoră cuprinde exemplificativ următoarele situații: (a) fenomene extreme ale naturii (cutremure, revărsarea apelor, potop, etc), (b) război, ostilități (indiferent dacă are loc sau nu declararea unui război), invazie, acte ale inamicilor străini, mobilizarea armatei, rechiziții militare sau embargo, (c) rebeliune, revoluție, insurecție, lovitură de stat militară sau civilă, sau război civil.
 3. Partea care invocă incapacitatea de a își realiza obligațiile din cauza evenimentului de Forță Majoră va notifica celeilalte părți în 48 (patruzeci și opt) de ore atașând dovezile în această privință. Dacă Partea nu reușește să facă notificarea, nu va beneficia de drepturile date de producerea evenimentului de forță majoră și menționate anterior.
 • LITIGII
 1. Agenția și Participantul au obligația de a încerca soluționarea oricărui diferend apărut în legătura cu prevederile prezentului document pe cale amiabilă, putând apela în acest sens și la serviciile unui mediator.
 2. În cazul în care orice conflict dintre Agenție și Participant în legătură cu prezentul document nu poate fi rezolvat pe cale amiabilă, acesta va fi soluţionat de instanţa material competentă conform normelor de drept comun în vigoare.
 • ALTE CLAUZE
 1. Clauzele prezentului document se supun legii române.
 2. Agenția va putea modifica periodic clauzele Termenilor și condițiilor, iar Participantul la o activitate are obligația de a lua cunoștință de această modificare de pe site-ul Agenției.
 3. Prezentul document este redactat în limba română.

Agenția,

SURF TRIP INTERNATIONAL S.R.L.

X