Perioada: Momentan este indisponibil.

Pret: Donatie*Facem cursuri de SUP, cursuri de canotaj, cursuri de yoga.

Locatie: Supacademy Dambovita Spot,  Bucuresti (langa Biblioteca Nationala)

SUP pe Dambovita

Parteneri ai proiectului Academia Rowmania incercam alaturi de legendarul Ivan Patzaichin sa readucem la viata frumusetea Dambovitei si bucuria de a practica un sport pe apa, in centrul capitalei. Impreuna cu initiatorii proiectului european “Dambovita Smart River”, imaginăm un nou profil al capitalei, pornind de la un râu ce trebuie să devina o axă ecologică și să aibă un cadru construit cu clădiri spectaculoase, un râu ce nu mai divide oraşul, ci îl unește, un râu care generează capital, un râu pentru o capitală europeană.

Pe Dambovita, langa Biblioteca Nationala, am creat un sistem de pontoane si insulite pentru vizitat, iar zona a inceput sa prinda viata de la an la an incepand cu 2014.
Pe timpul verii sunt organizate concerte, diverse festivitati, concursuri, iar in anul 2014 am facut parte din circuitul Festivalului International de Film Independent – Anonimul, bucurandu-ne de proiectii speciale de film, chiar in mijlocul apei.

Programul spotului este din mai pana in septembrie, de luni pana vineri intre 17:00 si 21:00 iar in Weekend intre 10:00-13:00 si 17:00-21

Testimoniale

Ai Intrebari?


  Detalii

  Incercam alaturi de legenda Ivan Patzaichin sa readucem la viata frumusetea Dambovitei si bucuria de a practica un sport pe apa, chiar in centrul capitalei si impreuna cu initiatorii proiectului european “Dambovita Smart River”, imaginăm un nou profil al capitalei, pornind de la un râu ce trebuie să devina o axă ecologică și să aibă un cadru construit cu clădiri spectaculoase, un râu ce nu mai divide oraşul, ci îl unește, un râu care generează capital, un râu pentru o capitală europeană.

  Pe Dambovita, langa Biblioteca Nationala, am creat un sistem de pontoane si insulite pentru vizitat, iar zona a inceput sa prinda viata de la an la an.
  Pe timpul verii sunt organizate concerte, diverse festivitati, concursuri, iar in anul 2014 am facut parte din circuitul Festivalului International de Film Independent – Anonimul, bucurandu-ne de proiectii speciale de film, pe Dambovita.
  Pe scurt, dintr-un loc “nebagat in seama”, l-am transformat cu ajutorul unor oameni implicati, intr-un loc inedit pentru evenimente culturale, activari urbane si recreere.

  E pentru tine daca:

  Vrei sa te bucuri de SUP si sa te deconectezi fara sa iesi din oras.
  Vrei sa faci sport in aer liber
  Iti place apa si vrei sa te antrenezi pe SUP
  Vrei sa faci parte din comunitatea oamenilor pasionati de Surf si Stand UP Paddle
  Vrei sa faci yoga pe Stand UP Paddle
  Iti place sa incerci lucruri noi si sa iesi din zona de confort, avand totusi la dispozitie confortul orasului in materie de timp si deplasare.

  Unde?

  Pe luciul Dambovitei, langa Biblioteca Nationala.

  Cand?

  In fiecare an, din luna mai pana in luna septembrie, zilnic, intre orele 17:00 si 21:00.

  Cum?

  Tu doar vino, de restul ne ocupam noi! De la placi de Stand UP Paddle si echipamente de protectie de inchiriat (veste de salvare), pana la tips and tricks si lectii private alaturi de instructorii SUP Academy Romania.

  X