Perioada: 14 martie - 28 martie 2023

Pret: 1350 euro

Pachetul include:

 •  Cazarea pe durata celor 14 nopti
 • Transportul Intern in minivan privat
 • 10 cursuri de surf cu echipament complet inclus
 • Echipamentul de surf pentru practica in afara cursurilor
 • Ghidul de surf si insotitorul de grup
 • Fotografiile ghizilor

Pachetul NU include:

 •  Zborurile Bucuresti – Quito – Bucuresti, aprox 750 eur
 • Zborurile interne Quito – Loja – Guayaquil, aprox 180 USD
 • Mesele, aprox 300 USD
 • Transferurile cu autobuze / taxiuri de la aeroporturi, costa aprox 30 USD de pers
 • Activitati Optionale
 • Asigurarea medicala

*oferim gratuit asistenta in achizitionarea biletelor de avion interne si internationale

Rezerva

Prezentare:

Unde linia ecuatorului imparte globul pamantesc in cele doua emisfere, jungla intalneste oceanul Pacific si apa are intotdeauna peste 25 de grade, descoperim paradisul sudamerican de surf, Ecuador. Facem surf in emisfera sudica si in emisfera nordica, invatand de la 0 sau progresand in nivel pe valuri adaptate tuturor aptitudinilor, facem incursiune in jungla montana pentru a cunoaste cultura Andina si populatia ei Quechua in Valea Sacra a Ecuadorului unde putem participa la intense ceremonii spirituale pentru care populatiile americilor sunt cunoscute. Ne relaxam pe plaje pustii care nu sunt pe harta turistica, sau petrecem in Montanita, un fel de „Vama Veche” din Ecuador la cea mai mare hipioteala din America de Sud, vizitam padurea tropicala, paduri de mangrove si cuoastem multa lume ca noi, calatorind in cautarea valurilor perfecte.

Pachetul de 1350 euro include:

 1. 14 nopti de cazare din care 1 noapte in Quito la nivel de 2*, 5 nopti in bungalow-uri de 2-3 persoane situate pe plaja, cu baie privata si mic dejun inclus, 5 nopti cazare in cabana privata cu camere de 2 persoane situata pe plaja avand bai private sau comune, 2 nopti in bungalow-uri de 2 – 3 persoane situate in jungla montana.
 2. Micul dejun intr-una dintre cele 2 locatii de surf (5 zile).
 3. Transportul intern in minivan privat, intre Aeroportul Guayaquil si prima locatie de surf, intre cele 2 locatii de surf, si intre cea de-a doua locatie de surf si Quito.
 4. 10 cursuri de surf cu echipament complet inclus. Cursul dureaza aproximativ 2 ore si alegem valul potrivit nivelului grupului, daca sunt diverente semnificative intre nivelurile de surf din grup, impartim grupul si alocam un instructor celor cu mai multa experienta si vom tine cursul pe un val potrivit nivelului lor
 5. Echipamentul de surf pentru practica in afara cursurilor.
 6. Ghidul de surf si insotitorul de grup
 7. Fotografiile ghizilor

Pachetul de 1350 euro NU include:

 1. Zborurile Bucuresti – Quito – Bucuresti, costul la clasa economic, fara bagaj de cala este aprox  750 eur. Bagajul de cala nu este recomandat in aceasta excursie pentru ca ingreuneaza logistica si mareste timpii de asteptare, implicit confortul celor ce calatoresc doar cu rucsacul de cabina
 2. Zborurile interne Quito – Loja, costul la clasa economic, fara bagaj de cala este aprox 180 USD
  Mesele, cu exceptia micului dejun intr-una dintre cele 2 locatii de surf, costul de la restaurante aprox 300 USD pentru cele 2 saptamani
 3. Activitatile Optionale precum ceremoniile de vindecare (aprox 70 USD), tur ghidat in jungla umeda (aprox 25 USD), Explorarea padurii de mangrove cu barca cu motor, aprox 15 USD/pers
 4. Transferurile cu autobuze / taxiuri de la aeroporturi, costa aprox 30 USD
 5. Asigurarea medicala

Echipa noastra

mkdf-team-image

Tiberiu Balica

Dom Presedinte / Surf Instructor

Pasionat de snowboard, am inceput sa fac surf din 2011 in Tenerife, Insulele Canare unde l-am cunoscut pe Dan Gheorghe alaturi de care am prins gustul valurilor, iar motivatia mea pentru a arata si altora ce inseamna bucuria surfing-ului este sa-i vad la fel de fericiti ca mine cand reusesc sa faca ce isi propun. Din 2012 am inceput sa predau cursuri de surf pe valul artificial de la Divertiland din Bucuresti, apoi am calatorit in cele mai frumoase locuri de surf din lume unde care am pus bazele organizarii excursiilor pe care le facem la SupAcademy Romania. Acum traiesc vara in Romania fiind instructor de surf si SUP, iar din septembrie urmaresc vara in jurul lumii invatand surf pe mine si pe altii, pana in luna mai. Viata ideala pentru mine e langa apa si cel mai bun lucru pe care pot sa-l fac este sa invat pe cineva sa se relaxeze, sa traiasca mai sanatos si sa se cunoasca mai bine.

Testimoniale

Ai Intrebari?


  Detalii

  Aceasta vacanta la surf e perfecta pentru tine daca:

  • Vrei sa descoperi o tara de la capatul lumii, necunoscuta de turismul de masa invatand un lucru inedit ca surfing-ul.
  • Iti place sa auzi noaptea valurile din camera ta, si visezi cum ziua iei placa de surf si te dai in fata casei fara sa pui costum de neopren, iar in spatele casei sa ai jungla.
  • Vrei sa te relaxezi pe malul oceanului, si sa faci zilnic cate un curs de initiere sau de perfectionare in surfing, sa bei apa de cocos pe plaja, sa vezi iguane umbland pe langa tine, si sa culegi singur mango si alte fructe tropicale din natura.
  • Vrei sa iei drumul spiritual si sa cunosti o cultura complet noua, care ascunde taine profunde in ceremoniile ancestrale si shamanice practicate inca in americi.
  • Vrei ca apa de pe plaja sa fie atat de calda incat sa poti face baie in ocean si noaptea.
  • Te intrebi cum se simte cand calci cu un picior in emisfera Sudica si cu celalalt in cea Nordica a pamantului, sa vezi cele mai inalte paduri de mangrove din lume, sau satul din care a plecat moda palariilor de Panama

  Departe de turismul de masa:

  Traiesti deconectarea de la viata moderna si conectarea la natura, in sate de pescari unde jungla si oceanul sunt fata in fata, in centre sacre ale culturii Andine unde poti vorbi cu shamani si participa la diversele ceremonii din traditia popoarelor andine precum ritualul de San Pedro, sau din traditia indienilor Sioux precum ritualul Te-Mazkal. Vei fi inconjurat peste tot de cele mai sanatoase alimente pentru ca totul creste natural, aproape de locurile in care stam incat le poti culege sau macar poti vedea culturile: plantatii de banane, ananas, cocos, pomii de mango, avocado, cereale precum quinoua, chia, peste si fructe de mare.

  Traiul pe malul oceanului si in jungla:

  Cazarea se afla in sate de surferi si pescari in emisfera nordica si cea sudica a pamantului, in bungalow-uri pe plaja de 2-3 persoane cu bai private, cabane private pe plaja cu camere de 2 persoane cu bai private sau sheruite, de unde se pot vedea valurile. In jungla montana stam in cabane private de 2 – 3 persoane cu bai proprii, de pe prispa carora vezi plantele de cafea, cacao, banane si copaci de avocado. Stilul este de cabanute sau bungalow-uri cu bucatarii comune sau private, cu hamace, unde totul este ingrijit si curat, ca sa te poti preocupa doar de surfing si relaxare.

  Surfing-ul:

  Surfingul e numai distractie daca vii cu ideea de a invata ceva nou, a experimenta, sau a progresa si ne urmezi sfaturile pentru a gasi mindset-ul potrivit, si chinuiala daca vii cu mindset-ul sa rupi valurile si sa te dai bine. Ghidul de surf merge cu cei mai experimentati la valul din fata cazarii sau intretine cautarea de valurile potrivite pentru nivelul acestora, iar instructorii intra cu incepatorii in apa si ii pun in picioare pe placi, chiar langa casa. Echipamentul consta in longboard-uri de fibra sau soft top-uri pentru incepatori, si orice masuri la alegere pentru cei mai experimentati.

  Altceva decat surf:

  In afara de surf si relaxare putem face yoga, incursiuni de o zi in padurea tropicala sa vedem ruta pasarilor Colibri, in jungla cu un ghid local sa cautam cascade, sa culegem fructe exotice care cresc natural si sa vedem animale si insecte in habitatul lor, in labirintul padurilor de mangrove cu barca, sau putem participa la ceremonii de vindecare traditionale in muntii Anzi. Cu toate ca necesita un buget mai mare, se poate organiza si o excursie in Galapagos, lucru pentru care trebuie sa ne contactezi in avans.

  Ce sa iei cu tine:

  Un rucsac de max 40 L care sa contina cu preponderenta haine pentru 30 de grade si cateva haine lungi, un hanorac, o geaca si pantaloni lungi pentru o noapte petrecuta in Quito unde vor fi aprox 10 grade seara. De asemenea, in jungla montana temperatura poate scadea seara pana la aprox 15 – 17 grade pentru 2 nopti. De asemenea, e bine sa ai o pereche de incaltaminte cu care poti merge pe munte ca vom face niste trasee scurte in Anzi, o frontala, protectie pentru cap (sapca, palarie) si ochelari de soare

  X