Perioada: 15 martie 2021 - 29 martie 2021

Pret: 1300 euro

Pachetul include:

 • Cazare
 • Ghidul de surf
 • Cursurile de surf
 • Echipament

Pachetul NU include:

 • Mesele
 • Zborurile internationale si locale
 • Transporturile cu autobuzele si taxiurile
 • Asigurarea medicala

Prezentare:

La jumatatea globului pamantesc, unde jungla intalneste oceanul Pacific si apa are intotdeauna peste 25 de grade, mergem in paradisul sudamerican de surf: Ecuador. Facem turul celor mai frumoase plaje unde invatam sau progresam in surf pe valuri adaptate la nivelul fiecaruia, facem o incursiune in munti pentru a cunoaste cultura Andina si puternicele sale ceremonii de vindecare. Ne vom relaxa pe plaje pustii care nu sunt pe harta turistica, sau vom petrece in Vama Veche din Ecuador la cea mai mare hipioteala din America de Sud, vom vizita padurea tropicala, paduri de mangrove si vom cunoaste multa lume ca noi, calatorind in cautarea valurilor perfecte.

Echipa noastra

mkdf-team-image

Tiberiu Balica

Dom Presedinte / Surf Instructor

Pasionat de snowboard, am inceput sa fac surf din 2011 in Tenerife, Insulele Canare unde l-am cunoscut pe Dan Gheorghe alaturi de care am prins gustul valurilor, iar motivatia mea pentru a arata si altora ce inseamna bucuria surfing-ului este sa-i vad la fel de fericiti ca mine cand reusesc sa faca ce isi propun. Din 2012 am inceput sa predau cursuri de surf pe valul artificial de la Divertiland din Bucuresti, apoi am calatorit in cele mai frumoase locuri de surf din lume unde care am pus bazele organizarii excursiilor pe care le facem la SupAcademy Romania. Acum traiesc vara in Romania fiind instructor de surf si SUP, iar din septembrie urmaresc vara in jurul lumii invatand surf pe mine si pe altii, pana in luna mai. Viata ideala pentru mine e langa apa si cel mai bun lucru pe care pot sa-l fac este sa invat pe cineva sa se relaxeze, sa traiasca mai sanatos si sa se cunoasca mai bine.

Testimoniale

Ai Intrebari?
  La pretul vacantei se va adauga pretul biletului de avion + un comision de 20 euro


  Detalii

  Acest surf trip e perfect pentru tine daca:

  • Vrei sa ajungi la capatul lumii intr-o tara unde nu exista asa ceva precum turismul de masa.
  • Ti-ar placea sa auzi noaptea valurile din camera ta, iar ziua sa iei placa de surf si sa te dai in fata casei fara neopren, unde jungla intalneste oceanul Pacific.
  • Vrei sa te relaxezi pe malul oceanului, si sa faci zilnic cate un curs de initiere sau de perfectionare in surfing.
  • Vrei sa iei drumul spiritual si sa cunosti o cultura complet noua, care ascunde taine profunde in ceremoniile sale de vindecare si a medicinii alternative.
  • Ti-ar placea sa bei apa de cocos pe plaja, sa vezi iguane umbland pe langa tine, si sa culegi singur mango si alte fructe tropicale din natura.
  • Vrei ca apa sa fie atat de calda incat sa poti face baie in ocean si noaptea.
  • Ti-ar placea sa calci cu un picior in emisfera sudica si cu celalalt in cea Nordica a pamantului, sa vezi cele mai inalte paduri de mangrove din lume, sau satul din care a plecat moda palariilor de Panama

  Departe de turismul de masa:

  Traiesti deconectarea de la viata moderna si conectarea la natura, in sate de pescari unde jungla ajunge la oceanul Pacific si centre sacre ale culturii Andine unde poti intalni shamani si variate terapii alternative. Vei fi inconjurat peste tot de cele mai sanatoase alimente pentru ca totul creste natural, aproape de locurile in care stam incat le poti culege sau vedea singur cum cresc: banane, cocos, mango, avocado, quinoua, maca, chia, peste si fructe de mare.

  Traiul pe malul oceanului si in jungla:

  Cazarea va fi in casute pe malul oceanului, unde se pot vedea valurile de la geam, si in jungla montana, unde vezi de pe veranda plantele de cafea, cacao, banane si copaci de avocado. Stilul este de cabanute de cate 2 persoane, cu hamace, bucatarie proprie sau comuna, unde totul este ingrijit si curat, ca sa te poti preocupa doar de surfing si relaxare.

  Surfing-ul:

  Vom avea parte de ghid de surf pentru cei obisnuiti cu surfing-ul si de instructori pentru incepatori. Echipamentul consta in longboard-uri de fibra sau soft -uri pentru incepatori si orice masuri la alegere pentru cei mai experimentati. Cursurile si sesiunile de surf vor fi pe valuri mai mici sau mai mari, in functie de nivelul fiecaruia, si vom cunoaste multa lume ca noi, ce calatoreste in cautarea valurilor perfecte

  Echipamentul:

  Apa fiind calda la cursuri si sesiunile de surf nu avem nevoie decat de o bluza cu protectie UV si placa de surf, care va fi un longboard hard-top pt cei mai experimentati sau soft-top pentru cei mai incepatori

  Altceva decat surf:

  In afara de surf si relaxare putem face yoga, incursiuni de o zi in padurea tropicala, jungla si cele mai inalte paduri de mangrove din lume, sau putem participa la ceremonii de vindecare in Vilcabamba. Cu toate ca necesita un buget mai mare, se poate organiza si o excursie in Galapagos.

 • Română
 • English
 • X