Cand: În funcție de vreme, ieșim în fiecare sambătă sau duminică…

 

Următoarea tură: …

 

Pret: 210lei  
*Prețul este 180lei pentru cei care au mers cu noi în tabere de surf. Plata se face doar online si integral la rezervarea locurilor. Rezervarea este nerambursabilă, cu excepția situației în care este anulată de noi ieșirea…

 

Rezervari: Puteti face o rezervare prin completarea formularului de inscriere click aici sau pe numarul de WhatsApp 0753 259 333

 

Pachetul include:

 • Instructaj SUP
 • Ghid SUP
 • Echipament complet
 • Vesta de salavare
 • Sesiune de yoga/fitness ~ 20 min
 • Snack-uri
 • Poze

 

Detalii suplimentare:

Expeditia va dura aproximativ 2.30 ore si va cuprinde un curs de initiere cu SUP-ul, turul salbaticiei si un pic de miscare elementara de SUP Yoga sau Fitness.

 

Disponibilitate:

13 locuri

*Ieșirea se va ține cu un minim de 8 participanți.

Rezerva

Comana – Delta Neajlovului:

Descopera Delta Neajlovului la numai 30 km de Bucuresti dintr-o perspectiva naturala si eco-friendly, stand in picioare si vaslind printre lotusi, nuferi si stuf, inconjurati de verdele nesfarsit al padurii si de luciul de poveste al apei. Delta Neajlovului este depasita doar de cea a Dunarii in materie de biodiversitate, avand peste 140 de specii de pasari, 31 de specii de mamifere, 8 specii de reptile, 13 specii de pesti si mii de specii de plante dintre care 70 pe cale de disparitie.

Echipa noastra

mkdf-team-image

Tiberiu Balica

Dom Presedinte / Surf Instructor

Pasionat de snowboard, am inceput sa fac surf din 2011 in Tenerife, Insulele Canare unde l-am cunoscut pe Dan Gheorghe alaturi de care am prins gustul valurilor, iar motivatia mea pentru a arata si altora ce inseamna bucuria surfing-ului este sa-i vad la fel de fericiti ca mine cand reusesc sa faca ce isi propun. Din 2012 am inceput sa predau cursuri de surf pe valul artificial de la Divertiland din Bucuresti, apoi am calatorit in cele mai frumoase locuri de surf din lume unde care am pus bazele organizarii excursiilor pe care le facem la SupAcademy Romania. Acum traiesc vara in Romania fiind instructor de surf si SUP, iar din septembrie urmaresc vara in jurul lumii invatand surf pe mine si pe altii, pana in luna mai. Viata ideala pentru mine e langa apa si cel mai bun lucru pe care pot sa-l fac este sa invat pe cineva sa se relaxeze, sa traiasca mai sanatos si sa se cunoasca mai bine.

Testimoniale

Ai Intrebari?  Detalii

  Este tot ce ai nevoie daca:

  • Vrei să evadezi din agitaţia oraşului
  • Natura este o sursă inepuizabilă de inspiraţie pentru tine
  • Eşti curios să cunoşti şi alte specii vii cu excepţia omului
  • Vrei să te odihneşti, să iţi reîncarci bateriile, să practici yoga şi să te reconectezi cu natura
  • Nu e suficient să vezi apusul doar din balcon
  • Vrei sa faci Stand Up Paddle in Delta Neajlovului

  Descopera – Experimenteaza – Relaxeaza-te

  Cand?

  Duminica, în aşteptarea apusului.. incepem la 16:00

  Unde?

  Canalele încă neştiute şi nepracticate ale Bălţii Comana.

  Cum?

  Cu achitarea unei rezervari nerambursabile.

  Stand up Paddle

  Forma cea mai usoara de practicat, dar si cea mai sigura si relaxanta. Pentru novici sau uituci incepem cu un curs de SUP, si ca experienta sa fie totala instructorul nostru vine cu o diveristate de tehnici de vaslit numai bune de pus in practica. Pentru ca siguranta e poate cea mai mare aventura, excursia vine la pachet cu veste de salvare. Hai cu noi intr-o aventura pe Stand UP Paddle in cele mai frumoase locuri din Romania!

  PS:

  Dacă ploi se adună, ne ţinem de mână…dar amânăm evenimentul. In caz de ploaie sau furtuna la ora de start, amanam expeditia, iar banii de rezervare se vor reporta pentru o expeditie viitoare.

  Masuri & reguli pentru protectie si distantare sociala

  Vaslitul pe SUP se incadreaza la sport individual ce respecta noile reguli de igiena si distantare sociala impuse de autoritati.

  Mai jos restrictiile si masurile pe care le vom respecta:

  ▪ Grupul compus din participanti va fi impartit in grupulete de cate 3 persoane (familiile sau cei ce locuiesc in aceeasi casa pot fi mai mari de 3 persoane)

  ▪ vom respecta regulile de distantare sociala: minim 1.5m intre persoane

  ▪ tot echipamentul este dezinfectat inainte si dupa

  ▪ tuturor participantilor li se ia temperatura inainte

  ▪ echipelor li se face instructajul separat, respectand distantarea sociala, iar intrarea in apa se face pe rand

  ▪ in cadrul sesiunii de Yoga ne pozitionam la minim 1.5m distanta unul de celalalt

  *Regula de maxim 3 persoane / grup nu se aplica in randul familiilor.

  – participantii vor fi rugati sa ne comunice temperatura inainte de a pleca de acasa inspre locatia de intalnire

  ? Plata se face doar online si integral la rezervarea locurilor. Rezervarea este nerambursabila, cu exceptia a 2 motive: aspecte legale sau iesirea este anulata de Supacademy.

  X