Cand: 12 - 15 august 2024

Pret: 1450lei / pers
*Plata se face doar online cu un avans de 500 lei la rezervarea locurilor. Rezervarea este nerambursabilă, cu excepția situației în care este anulată de noi ieșirea…

Locatie: Lacul Siriu & Adventure Glamping – www.greencamp.ro

Pachetul include:

 • Cazare in Glamping
 • Mic dejun
 • Instructaj SUP
 • Echipament complet premium (placa SUP, pagaie, vesta salvare)
 • Stargazing ghidat pe SUP in seara cu apogeul ploii de meteori (aprox 2 ore)
 • Ghidaj excursie SUP pe Lacul Siriu (aprox 3 ore)
 • Sesiune de SUP Yoga sau Fitness (aprox 20 min)
 • Tura de rafting pe Buzau (cu barca / SUP) sau trekking
 • Poze

Program:

 • zi I: Stargazing pe SUP-uri in seara cu cea mai mare ploaie de meteori
 • zi II: Excursie SUP pe Lacul Siriu
 • zi III: Rafting / Trekking
 • zi IV: Chill si plecare dupa pranz

Rezervari: WhatsApp 0753 259 333

Echipament recomandat:

 • Frontala
 • Haine adaptate conditiilor meteo
 • Încaltaminte acvatica
Rezerva

Prezentare:

Perseide:
Perseidele in astronomie sunt un flux de meteor degajat de cometa Swift Tuttle. Numele de Perseide s-a preluat in astronomie pentru ca ploaia de meteori pare sa vina din constelatia Perseu. Perseu a fost in mitologia greaca, fiu al lui Zeus si eroul care a ucis-o pe Medusa, avand o multime de descendenti numiti generic Perseizi, printre care se regasesc si Persis, stramosul regilor Persiei si Alceu, tatal vitreg al lui Hercule.

Stargazing:
Stargazing inseamna sa observam fenomene astronomice pe timp de noapte. Pentru a observa cel mai bine o ploaie de meteor e foarte important sa avem cat mai putina poluare luminica (lumina de la orase din apropiere sau orice alte surse cat de mici de lumina nenaturala, chiar si lumina lunii incurca observatia). Acesta este motivul pentru care Lacul Siriu e printre cele mai bune lacuri din tara pe care se poate face Stargazing… nu are absolut deloc lumina reziduala de la orase sau sate in apropiere, este foarte bine ferit de muntii din jur.

Activitati:
Ploaia de meteori are loc in perioada 17 iulie – 24 august, iar noi alegem sa plutim in liniste pe SUP-uri prin bezna totala de pe lac din noaptea apogeului de stele cazatoare. E un moment de pace si conectare totala cu universul pe care apa de sub noi, echilibrul, senzatia de plutire in sine, ne ajuta sa il cream.
In a doua zi facem o tura pe minunatul lac Siriu, pentru a ne bucura si pe lumina de apele sale turcoaz si muntii semeti si impaduriti din jurul sau, plimbandu-ne printre copacii semi-scufundati si pe bratele sale mai inguste.

In a treia zi dam drumul adrenalinei sa ne curga prin sistem cu o tura de Rafting sustinuta de experimentatii de la Green Adventures care se poate face barca sau cu SUP-ul pentru un maxim de aventura. Avem si optiunea unei ture de hiking prin zona salbatica a Glampingului, pe un curs de rau care ne poate purta catre niste ruine dacice daca mergem suficient de mult. Seara ascultam muzica, ne povestim trairile si bucuriile la un foc de tabara facut in camp.

Cazare:
Cazarea se face la corturi de Glamping de 2 persoane, iar complexul are o multime de facilitati (dusuri, grupuri sanitare, hamace, etc) Fiecare cort este conectat la reteaua electrica si confortul termic este oferit de pilotele cu puf de gasca si incalzitoare electrice.Totul este orientat spre relaxare si enjoying life, asa ca revenim cu bateriile incarcate dupa un weekend prelungit de poveste.

Echipa noastra

mkdf-team-image

Tiberiu Balica

Dom Presedinte / Surf Instructor

Pasionat de snowboard, am inceput sa fac surf din 2011 in Tenerife, Insulele Canare unde l-am cunoscut pe Dan Gheorghe alaturi de care am prins gustul valurilor, iar motivatia mea pentru a arata si altora ce inseamna bucuria surfing-ului este sa-i vad la fel de fericiti ca mine cand reusesc sa faca ce isi propun. Din 2012 am inceput sa predau cursuri de surf pe valul artificial de la Divertiland din Bucuresti, apoi am calatorit in cele mai frumoase locuri de surf din lume unde care am pus bazele organizarii excursiilor pe care le facem la SupAcademy Romania. Acum traiesc vara in Romania fiind instructor de surf si SUP, iar din septembrie urmaresc vara in jurul lumii invatand surf pe mine si pe altii, pana in luna mai. Viata ideala pentru mine e langa apa si cel mai bun lucru pe care pot sa-l fac este sa invat pe cineva sa se relaxeze, sa traiasca mai sanatos si sa se cunoasca mai bine.

Testimoniale

Ai Intrebari?


  X