Excursie 2024: 15 / 18 aug

Pret: 1800 lei / pers
*Prețul este redus cu 100lei pentru cei care au mers în vacanțe de surf. Plata se face doar online, iar avansul este 700lei și nu este rambursabil.

Dificultate traseu: Initiere / Mediu

Pachetul include:

 • Instructaj River SUP
 • Echipament premium pentru River SUP (placa, pagaie, vesta salvare, leash, protectii)
 • Barca de safety pe Dunare
 • Cazarea
 • Mic dejun
 • Ghizi Fotografii

Pachetul NU include:

 • Transport Bucuresti – Cheile Nerei
 • Mese de pranz si cina

Descriere:

Trip-ul dureaza patru zile iar distractia incepe deja de la plecare din Bucuresti. Seara prindem apusul in Cazanele Dunarii, cinam si stam la povesti pe malul apei. A doua zi pornim pe SUP in aval pe Dunare cu pauze de vaslit la pesteri ascunse. Dupa ce terminam tura, mancam si pornim spre Cheile Nerei, unde dormim doua nopti. Ziua trei este plina de aventura pentru ca parcugem raul Nera pe SUP, iar seara prindem apusul lenes de soare de pe culmile Parcului Naţional Cheile Nerei – Beușnița. In ultima zi luam micul dejun si bagam un road trip prin Defileu Dunarii pe lumina in drum spre casa.

Rezervari: WhatsApp 0753 259 333

Disponibilitate:

Avem doar 10 locuri libere si putem tine trip-ul cu minim 6 participanti.

Rezerva

Prezentare

Incursiunea noastra de weekend in cele mai salbatice locuri din Romania continua in Banatul Montan! Incepem explorand pe apa maiestuoasele Cazane ale Dunarii, pesterile si muzeele de pe acest parcurs. Aici, malurile Dunarii devin pereti aproape verticali, care ingusteaza atat de mult fluviul incat adancimea apei depaseste 100 m. In ultima zi, facem SUP in locul in care Nera si-a format cel mai frumos defileu din Carpati, vizitam cascada Beiusnita, iar, daca ne mai ramane timp, ajungem si la cascada Bigar!

Locatia

Incepem de vineri direct pe Dunare, cu un curs intr-un estuar linistit, iar seara innoptam langa Dunare. Sambata dimineata incepem explorarea defileului Dunarii – aproximativ 12 km. Sambata seara innoptam langa Nera si duminica dimineata exploram Cheile Nerei pe o portiune de aproximativ 6 km, apoi vizitam cascadele Beiusnita si Bigar. Seara ajungem in Bucuresti.

Stand up Paddle

Aceasta excursie este pentru incepatorii care au practicat deja Stand Up Paddle si stiu sa isi tina echilibrul, sa vasleasca si sa intoarca placa. Desi vom fi insotiti pe Dunare de o salupa, vom face in prima seara un curs de SUP si River SUP, pentru a spori siguranta si a usura comunicarea noastra in expeditii. Forma in care practicam SUP-ul pe Dunare este de explorare in viteza, iar din cauza debitului fluvial ridicat vom fi miscati in permanenta de curent. In Cheile Nerei, forma de SUP este de relaxare, cu portiuni de River SUP si, in functie de debit, pe unele portiuni scurte ne dam jos de pe placa pentru a trece de apa mica.

Echipa noastra

mkdf-team-image

Tiberiu Balica

Dom Presedinte / Surf Instructor

Pasionat de snowboard, am inceput sa fac surf din 2011 in Tenerife, Insulele Canare unde l-am cunoscut pe Dan Gheorghe alaturi de care am prins gustul valurilor, iar motivatia mea pentru a arata si altora ce inseamna bucuria surfing-ului este sa-i vad la fel de fericiti ca mine cand reusesc sa faca ce isi propun. Din 2012 am inceput sa predau cursuri de surf pe valul artificial de la Divertiland din Bucuresti, apoi am calatorit in cele mai frumoase locuri de surf din lume unde care am pus bazele organizarii excursiilor pe care le facem la SupAcademy Romania. Acum traiesc vara in Romania fiind instructor de surf si SUP, iar din septembrie urmaresc vara in jurul lumii invatand surf pe mine si pe altii, pana in luna mai. Viata ideala pentru mine e langa apa si cel mai bun lucru pe care pot sa-l fac este sa invat pe cineva sa se relaxeze, sa traiasca mai sanatos si sa se cunoasca mai bine.

Testimoniale

Ai Intrebari?


  Detalii

  Este tot ce ai nevoie daca:

  • Ai nevoie de un weekend prelungit, foarte departe de agitatia
   orasului.
  • Esti o fire sportiva si iti plac in aceeasi masura si apa si muntele.
  • Natura este o sursă inepuizabilă de inspiraţie pentru tine.
  • Vrei sa incerci o noua forma de SUP: River SUP printre Cheile Nerei.
  • Esti curios cum e sa vaslesti in picioare printre chei de 300m inaltime sau printr-o pestera.
  • Vrei sa faci Stan UP Paddle in cele mai frumoase locuri din Romania.

  Deconecteaza-te – Descopera – Experimentaza

  Exploram natura si alternam ritmul, astfel incat in ultima zi facem river SUP printre Cheile Nerei, inconjurati de paduri si munti stancosi, dar nu te speria, e o forma usoara in care sunt doar portiuni repezi, majoritatea traseului fiind pentru vaslit de relaxare.

  Cand?

  Expeditia e organizata in doua in doua weekend-uri si dureaza 4 zile, de joi dupa-amiza pana duminica seara. Plecarea este din Bucuresti, iar activitatile de joi seara dureaza in jur de 2 ore si in jur de 5 ore activitatile de vineri si sambata.

  Unde?

  In Banatul Montan, la cheile Nerei si Cazanele Dunarii

  Cum?

  Prin achitarea unui avans (nerambursabil).

  Stand up Paddle in Romania

  Aceasta excursie este pentru incepatorii care au practicat deja Stand Up Paddle si stiu sa isi tina echilibrul, sa vasleasca si sa intoarca placa. Vom face un curs de recapitulare in care venim cu elemente noi de river SUP, vineri seara. Vom fi insotiti atat pe Dunare de o salupa, cat si pe Nera si vom avea tot echipamentul de protective la noi (veste, casti).

  Hai cu noi intr-o aventura pe Stand Up Padle in cele mai frumoase locuri din Romania!

  X