Excursii 2024:

30 aug / 01 sep

Pret: 1800 lei (All Inclusive)
*Prețul este redus cu 100lei la Early Booking și pentru cei care au mers în vacanțe de surf. Plata se face doar online, iar avansul este 700lei și nu este rambursabil.

Dificultate traseu: Initiere / Mediu

Pachetul include:

 • Transport barca dus – intors Tulcea – Mila 23
 • Echipament premium complet (placa, pagaie, vesta salvare, leash)
 • Cazare la o familie lipoveneasca (echivalent 3 stele)
 • Mesele lipovenesti (vineri seara cina, sambata mic dejun, pranz pescaresc, cina, duminica mic dejun)
 • Cursuri de SUP
 • Ghizi
 • Fotografii

Pachetul NU include:

 • Transport Bucuresti – Tulcea

Rezervari: WhatsApp 0753 259 333

Disponibilitate:

Avem doar 10 locuri libere si putem tine trip-ul cu minim 6 participanti.

Rezerva

Prezentare:

Expediția durează 3 zile, de vineri dimineață până duminică seară. Plecăm împreună din București cu van-ul sau ne dăm întâlnire direct în portul din Tulcea. Vineri seară ieșim pe apă să vedem apusul după ce face cursul de inițiere, iar sâmbătă și duminică străbatem Delta pe SUP, turele având o durata de 4-6 ore. Locuim la o familie tradițională lipovenească aflată în circuitul culinar al Deltei Dunării, care-ți va pregăti cele mai bune preparate tradiționale. Putem practică SUP Yoga dacă printre participanți există cunoscători, observând miile de păsări și alte animale din jur, pentru că ne va înconjura cea mai bogată fauna a țării.

 

În inima deltei, satul Mila 23 înfățișează fidel specificul satului lipovenesc păstrând tradițiile pescărești, culinare, și ortodoxismul de rit vechi, care te fac să te simți într-o cultură complet diferită de restul României. Delta Dunării este una dintre cele mai însemnate zone de biodiversitate din Europa, fiind cea mai bine conservată delta de pe continent și un pământ în continuă formare, asta te face să simți imersiunea într-un tărâm unic în lume. Sunetul naturii atunci când intri într-un lac izolat de lângă canalele principale este aproape de cel al junglei amazoniene, copleșindu-ți simțurile și făcându-te să te simți oaspete în casă ei, fiind una dintre puținele sălbaticii autentice rămase în România. Aici încă omul nu e stăpânul naturii și trăiește în comuniune cu ea. Poate de aceea această zonă a făurit României 24 de campioni mondiali, europeni și olimpici în frunte cu Ivan Patzaichin, o legendă care nu a plecat departe de tradiții, ajutându-și satul natal prin implementarea de proiecte ecoturistice prin “Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23” cu care suntem parteneri din 2013.

 

Te invităm în această cultură și locație unică din România și ne-am bucura să te ghidăm pe canalele liniștite și lacurile retrase din zona Milei 23, departe de zgomotul de izbândă al omului asupra naturii, în România sălbatică și pitorească. Explorezi pe SUP canalele și ochiurile de apă, având în jurul tău cea mai mare biodiversitate din România, pe care o auzi, o vezi și o simți. Zgomotul intersecțiilor aglomerate e înlocuit de sunetele pescarușilor și zborul pelicanilor, iar străzile devin canalele de apă pe care vaslesti, împrejmuite nu de blocuri, ci de stuf și papură. Pentru că siguranţa e poate cea mai mare aventură, excursia vine la pachet cu veste de salvare.

Echipa noastra

mkdf-team-image

Tiberiu Balica

Dom Presedinte / Surf Instructor

Pasionat de snowboard, am inceput sa fac surf din 2011 in Tenerife, Insulele Canare unde l-am cunoscut pe Dan Gheorghe alaturi de care am prins gustul valurilor, iar motivatia mea pentru a arata si altora ce inseamna bucuria surfing-ului este sa-i vad la fel de fericiti ca mine cand reusesc sa faca ce isi propun. Din 2012 am inceput sa predau cursuri de surf pe valul artificial de la Divertiland din Bucuresti, apoi am calatorit in cele mai frumoase locuri de surf din lume unde care am pus bazele organizarii excursiilor pe care le facem la SupAcademy Romania. Acum traiesc vara in Romania fiind instructor de surf si SUP, iar din septembrie urmaresc vara in jurul lumii invatand surf pe mine si pe altii, pana in luna mai. Viata ideala pentru mine e langa apa si cel mai bun lucru pe care pot sa-l fac este sa invat pe cineva sa se relaxeze, sa traiasca mai sanatos si sa se cunoasca mai bine.

Testimoniale

Ai Intrebari?


  Detalii

  Este pentru tine daca:

  • Ai nevoie de un weekend prelungit, foarte departe de agiatatia orasului.
  • Vrei sa faci Stand Up Paddle in Delta Dunarii.
  • Iti place sa vezi multe specii de animale dar nu in gradina zoologica si te-ai saturat de National Geographic.
  • Natura este o sursă inepuizabilă de inspiraţie pentru tine.
  • Vrei sa explorezi cea mai mare delta din Europa profitand de libertatea pe care ti-o ofera SUP-ul.

  Deconecteaza-te – Descopera – Experimenteaza:

  Explorezi pe SUP canalele si ochiurile de apa, avand in jurul tau cea mai mare biodiversitate din Romania pe care o auzi, o vezi si o simti. Zgomotul intersectiilor aglomerate e inlocuit de sunetele pescarusilor si zborul pelicanilor, iar strazile devin canalele de apa pe care vaslesti, imprejmuite nu de blocuri, ci de stuf si papura.

  Durata:

  Expeditia dureaza 3 zile, de vineri dimineata pana duminica seara. Plecam impreuna din Bucuresti cu van-ul, iar activitatile dureaza in jur de 2 ore – cursul de vineri seara, si in jur de 4 ore – sambata si duminica

  Stand up Paddle:

  Forma cea mai uşoară de practicat, dar şi cea mai sigură şi relaxantă. Pentru novici sau uituci incepem cu un curs de SUP şi ca experienţa să fie totală instructorul nostru vine cu o diveristate de tehnici de vâslit numai bune de pus în practică. Pentru că siguranţa e poate cea mai mare aventură, excursia vine la pachet cu veste de salvare.

  Hai cu noi intr-o aventura pe Stand UP Paddle in Delta Dunarii!

  X