Perioada 2022: 26-28 August

❗Rezerva cat mai devreme ca sa prinzi loc. Deasemenea, te bucuri de Early Booking daca rezervi cu pana la 15 zile in avans si platesti mai putin cu 100 lei.

Pret: 1300 lei (All Inclusive)
*Pretul este redus cu 100lei la Early Booking si pentru cei care au mers in vacante de surf. Plata se face doar online, iar avansul este 500lei. Rezervarea este nerambursabila, cu exceptia a 2 motive: aspecte legate de Covid-19 sau iesirea este anulata de noi...

Dificultate traseu: Initiere / Mediu

Pachetul include:

 • Transport barca dus – intors Tulcea – Mila 23
 • Echipament premium complet (placa, pagaie, vesta salvare, leash)
 • Cazare la o familie lipoveneasca (echivalent 3 stele)
 • Mesele lipovenesti (vineri seara cina, sambata mic dejun, pranz pescaresc, cina, duminica mic dejun)
 • Cursuri de SUP
 • Ghizi
 • Fotografii

Pachetul NU include:

 • Transport Bucuresti – Tulcea

Rezervari: WhatsApp 0753 259 333

Disponibilitate:

Avem doar 10 locuri libere si putem tine trip-ul cu minim 6 participanti.

Rezerva

Prezentare:

In inima Deltei Dunarii, satul Mila 23 infatiseaza fidel specificul satului lipovenesc pastrand traditiile pescaresti, culinare, si ortodoxismul de rit vechi te fac sa te simti intr-o cultura complet diferita de restul Romaniei.
Adaugand la aceasta natura Deltei, una dintre cele mai insemnate zone de biodiversitate din Europa fiind cea mai bine conservata delta de pe continent si un pamant in continua formare, te face sa simti imersiunea intr-un taram unic in lume. Sunetul naturii atunci cand intri intr-un lac izolat de langa canalele principale este aproape de cel al junglei amazoniene coplesindu-ti simturile si facandu-te sa te simti oaspete in casa ei, fiind una dintre putinele salbaticii autentice ramase in Romania. Aici inca omul nu e stapanul naturii si traieste in comuniune cu ea. Poate de aceea aceasta zona a faurit Romaniei 24 de campioni mondiali, europeni si olimpici in frunte cu Ivan Patzaichin, o legenda in viata care nu a plecat departe de traditii ajutandu-si satul natal prin implementarea de proiecte ecoturistice prin “Asociatia Ivan Patzaichin – Mila 23” cu care suntem parteneri din 2013.
Te invitam in aceasta cultura si locatie unica din Romania si ne-am bucura sa te ghidam pe canalele linistite si lacurile retrase din zona Milei 23, departe de zgomotul de izbanda al omului asupra naturii, in Romania salbatica si pitoareasca. Locuim la o familie traditionala lipoveneasca aflata in circuitul culinar al Deltei Dunarii care iti va pregati cele mai bune preparate traditionale pe parcursul acestei excursii. Putem practica SUP Yoga daca printre participanti exista cunoscatori, observand miile de pasari si alte animale din jur, pentru ca ne va inconjura cea mai bogata fauna a tarii.

Echipa noastra

mkdf-team-image

Tiberiu Balica

Dom Presedinte / Surf Instructor

Pasionat de snowboard, am inceput sa fac surf din 2011 in Tenerife, Insulele Canare unde l-am cunoscut pe Dan Gheorghe alaturi de care am prins gustul valurilor, iar motivatia mea pentru a arata si altora ce inseamna bucuria surfing-ului este sa-i vad la fel de fericiti ca mine cand reusesc sa faca ce isi propun. Din 2012 am inceput sa predau cursuri de surf pe valul artificial de la Divertiland din Bucuresti, apoi am calatorit in cele mai frumoase locuri de surf din lume unde care am pus bazele organizarii excursiilor pe care le facem la SupAcademy Romania. Acum traiesc vara in Romania fiind instructor de surf si SUP, iar din septembrie urmaresc vara in jurul lumii invatand surf pe mine si pe altii, pana in luna mai. Viata ideala pentru mine e langa apa si cel mai bun lucru pe care pot sa-l fac este sa invat pe cineva sa se relaxeze, sa traiasca mai sanatos si sa se cunoasca mai bine.

Testimoniale

Ai Intrebari?


  Detalii

  Este pentru tine daca:

  • Ai nevoie de un weekend prelungit, foarte departe de agiatatia orasului.
  • Vrei sa faci Stand Up Paddle in Delta Dunarii.
  • Iti place sa vezi multe specii de animale dar nu in gradina zoologica si te-ai saturat de National Geographic.
  • Natura este o sursă inepuizabilă de inspiraţie pentru tine.
  • Vrei sa explorezi cea mai mare delta din Europa profitand de libertatea pe care ti-o ofera SUP-ul.

  Deconecteaza-te – Descopera – Experimenteaza:

  Explorezi pe SUP canalele si ochiurile de apa, avand in jurul tau cea mai mare biodiversitate din Romania pe care o auzi, o vezi si o simti. Zgomotul intersectiilor aglomerate e inlocuit de sunetele pescarusilor si zborul pelicanilor, iar strazile devin canalele de apa pe care vaslesti, imprejmuite nu de blocuri, ci de stuf si papura.

  Durata:

  Expeditia dureaza 3 zile, de vineri dimineata pana duminica seara. Plecam impreuna din Bucuresti cu van-ul, iar activitatile dureaza in jur de 2 ore – cursul de vineri seara, si in jur de 4 ore – sambata si duminica

  Stand up Paddle:

  Forma cea mai uşoară de practicat, dar şi cea mai sigură şi relaxantă. Pentru novici sau uituci incepem cu un curs de SUP şi ca experienţa să fie totală instructorul nostru vine cu o diveristate de tehnici de vâslit numai bune de pus în practică. Pentru că siguranţa e poate cea mai mare aventură, excursia vine la pachet cu veste de salvare.

  Hai cu noi intr-o aventura pe Stand UP Paddle in Delta Dunarii!

  X