Perioada: In fiecare miercuri de la 19.00

Pretul sesiunii: 100 lei

Surfing: Puteti invata cu instructorul nostru basic-ul surfing-ului, in deplina siguranta, sau va puteti antrena sa prindeti singuri valuri si sa va dezvoltati relaxarea si memoria musculara necesare pentru a va tine in forma pentru mare si ocean.

Locatia: Divertiland Waterpark

Prezentare:

Pentru a invata sau a te antrena la surf nu trebuie sa mergeti prea departe pe durata verii, mai ales daca stati in Bucuresti, deoarece ne ocupam de primul spot de surf din tara: la Divertiland unde va punem la dispozitie un instructor, echipamentul si un val de jumatate de metru tocmai bun pentru a va initia in sportul nobil si a va antrena pentru ocean.

Echipa noastra

mkdf-team-image

Tiberiu Balica

Dom Presedinte / Surf Instructor

Pasionat de snowboard, am inceput sa fac surf din 2011 in Tenerife, Insulele Canare unde l-am cunoscut pe Dan Gheorghe alaturi de care am prins gustul valurilor, iar motivatia mea pentru a arata si altora ce inseamna bucuria surfing-ului este sa-i vad la fel de fericiti ca mine cand reusesc sa faca ce isi propun. Din 2012 am inceput sa predau cursuri de surf pe valul artificial de la Divertiland din Bucuresti, apoi am calatorit in cele mai frumoase locuri de surf din lume unde care am pus bazele organizarii excursiilor pe care le facem la SupAcademy Romania. Acum traiesc vara in Romania fiind instructor de surf si SUP, iar din septembrie urmaresc vara in jurul lumii invatand surf pe mine si pe altii, pana in luna mai. Viata ideala pentru mine e langa apa si cel mai bun lucru pe care pot sa-l fac este sa invat pe cineva sa se relaxeze, sa traiasca mai sanatos si sa se cunoasca mai bine.

Testimoniale

Ai Intrebari?
  La pretul vacantei se va adauga pretul biletului de avion + un comision de 20 euro


  Detalii

  Sunt pentru tine daca:

  • Vrei sa inveti surfing, dar oceanul ti se pare prea departe sau prea periculos
  • Vrei sa te tii in forma de paddling si sa-ti pastrezi sensibilitatea fata de placa de surf si valuri, ca sa n-o iei de la capat cand te duci la ocean.
  • Te-ai saturat de caldura si vrei sa incerci cel mai cool sport de apa
  • Vrei sa te distrezi invatand trickuri noi cu placa de surf
  • Ti-ar placea sa cunosti oameni cu pasiune pentru ocean si valuri

  DISTREAZA-TE – ANTRENEAZA-TE – FII SURFER!!

  Cand? In fiecare joi, de la 19:00 la 21:00

  Unde? Divertiland Waterpark Bucuresti

  Cum? Cu o rezervare de 100 lei.

  Surfing:

  Puteti invata cu instructorul nostru basic-ul surfing-ului, in deplina siguranta, sau va puteti antrena sa prindeti singuri valuri si sa va dezvoltati relaxarea si memoria musculara necesare pentru a va tine in forma  pentru mare sau pe ocean.

  PS:

  Dacă fulgera si tuna, ne ţinem de mână…dar amânăm cursul/antrenamentul. In cazul de ploaie sau furtuna la ora de start, amanam, iar banii de rezervare  se vor reporta pentru alt curs/antrenament.

 • Română
 • English
 • X